13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle5 moduri de a strica interiorul apartamentului

5 moduri de a strica interiorul apartamentului

Tips&Tricks

Natalia Beleva

Designer de interior

 www.cocoonhome.ro

e-mail: contact@cocoonhome.ro

 1. Amenajezi fara un plan

Planurile a multor apartamente sunt departe de a fi ideale si necesita adaptare la numarul membrilor familiei si la stilul lor de viata. Dezvoltarea solutiilor de mobilare este etapa principala in amenajarea apartamentului si nu trebuie neglijate.

2. Folosesti culori tipatoare in abundenta

Sunt necesare accente luminoase, dar in cantitati limitate. Daca folosesti culori vibrante in tot interiorul, va fi greu sa stai in el si chiar mai mult sa traiesti permanent. Chiar daca iubesti fiecare dintre elementele decorative in mod individual, impreuna, ele pot arata sufocant si te vor obosi.

3. Faci un interior plictisitor, doar in nuante de bej

Multi oameni cred ca bejul este neutru si potrivit pentru orice interior. Si fac pereti bej, podea bej, usi bej, perdele si mobilier. Nuantele deschise sunt foarte populare, mai ales ca acestea sunt bune in apartamente mici, dar asigura-te ca folosesti diferite nuante si accente de culori, uneori contraste. Daca intentionezi sa ai pardoseli si pereti deschisi la culoare, fa plinta si usile mai inchise si adauga accente decorului si textilelor.

4. Investesti in design ce se va demoda in cativa ani

Ceea ce ti se pare la moda ar putea deveni invechit in urmatorii ani. Daca este important pentru tine sa fii in tendinta, este mai bine sa realizezi un proiect de design interior cu un profesionist, ca sa ai incredere in experienta si cunostintele sale. Proiectul de amenajare trebuie dezvoltat cu perspectiva modernizarii ulterioare in urmatorii 10 ani. Adica, in 3-5 ani ar trebui sa fie posibila actualizarea usoara a interiorului si redefinirea acestuia.

5. Nu te-ai gandit la depozitare

Lucrurile imprastiate in apartament strica chiar si cel mai elegant interior. Prin urmare, planifica spatiul de depozitare in faza de proiectare. Calculeaza cat de multe haine ai, cate perechi de pantofi vei avea, cate seturi de vesela – si asigura zonele de depozitare necesare.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă