Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sunt multe condiţii de îndeplinit pentru a realiza .o amenajare frumoasă în apartamentul tău. Prima din acestea este să apelezi la serviciile unui designer.

5 moduri de a strica interiorul apartamentului

Există însă şi modalităţi de a strica interiorul apartamentului iar designer Natalia Beleva ne face o listă cu 5 din cele mai comune dintre acestea.

Share

Ion Diamandi 0 comentarii

Actualizat: 05.07.2019 - 16:46

Tips&Tricks

Natalia Beleva

Designer de interior

 www.cocoonhome.ro

e-mail: [email protected]

 1. Amenajezi fara un plan

Planurile a multor apartamente sunt departe de a fi ideale si necesita adaptare la numarul membrilor familiei si la stilul lor de viata. Dezvoltarea solutiilor de mobilare este etapa principala in amenajarea apartamentului si nu trebuie neglijate.

2. Folosesti culori tipatoare in abundenta

Sunt necesare accente luminoase, dar in cantitati limitate. Daca folosesti culori vibrante in tot interiorul, va fi greu sa stai in el si chiar mai mult sa traiesti permanent. Chiar daca iubesti fiecare dintre elementele decorative in mod individual, impreuna, ele pot arata sufocant si te vor obosi.

3. Faci un interior plictisitor, doar in nuante de bej

Multi oameni cred ca bejul este neutru si potrivit pentru orice interior. Si fac pereti bej, podea bej, usi bej, perdele si mobilier. Nuantele deschise sunt foarte populare, mai ales ca acestea sunt bune in apartamente mici, dar asigura-te ca folosesti diferite nuante si accente de culori, uneori contraste. Daca intentionezi sa ai pardoseli si pereti deschisi la culoare, fa plinta si usile mai inchise si adauga accente decorului si textilelor.

4. Investesti in design ce se va demoda in cativa ani

Ceea ce ti se pare la moda ar putea deveni invechit in urmatorii ani. Daca este important pentru tine sa fii in tendinta, este mai bine sa realizezi un proiect de design interior cu un profesionist, ca sa ai incredere in experienta si cunostintele sale. Proiectul de amenajare trebuie dezvoltat cu perspectiva modernizarii ulterioare in urmatorii 10 ani. Adica, in 3-5 ani ar trebui sa fie posibila actualizarea usoara a interiorului si redefinirea acestuia.

5. Nu te-ai gandit la depozitare

Lucrurile imprastiate in apartament strica chiar si cel mai elegant interior. Prin urmare, planifica spatiul de depozitare in faza de proiectare. Calculeaza cat de multe haine ai, cate perechi de pantofi vei avea, cate seturi de vesela - si asigura zonele de depozitare necesare.

Comentarii