21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle4 motive pentru a renunța la spălarea manuală a vaselor în favoarea...

4 motive pentru a renunța la spălarea manuală a vaselor în favoarea unei mașini de spălat vase

Doar pentru că acest mod de a curăța vasele predomină din punct de vedere al popularității, nu înseamnă numaidecât că este și cea mai bună soluție.

Tehnologiile moderne își propun să ne facă viața mai ușoară, iar numeroasele electrocasnice cu care ne putem dota locuința reprezintă un exemplu foarte bun în acest sens. Au fost gândite pentru a ne scuti de efort, pentru a ne ajuta să câștigăm mai mult timp liber dar și pentru a face mai multe economii. Sunt avantaje pe care o masina de spalat vase le oferă, iar dacă și tu urăști momentele în care chiuveta e plină cu vase ce necesită spălare, atunci ar trebui să ai în vedere echiparea bucătăriei tale cu o mașină de spălat vase.

Pentru a te putea convinge am pregătit 4 motive care te vor determina să renunți la spălarea manuală a vaselor, iar în clipa imediat următoare vei comanda o mașină de spălat vase. Iată care sunt acestea:

 

1.Cel puțin din punct de vedere igienic, vasele tale vor fi spălate mult mai bine

Pentru a obține vase perfect curate, ar trebui să folosești apă cât mai fierbinte, la o temperatură de aproximativ 60-70 de grade Celsius, ceea ce este însă imposibil. Nu vei putea suporta o temperatură atât de ridicată, așa că te vei mulțumi să le speli la o temperatură de maxim 45 de grade Celsius. Ceea ce este insuficient pentru o curățare 100% igienică.

De asemenea, nu vei putea folosi un detergent prea puternic, deoarece mâinile tale ar putea avea de suferit.

Datele problemei se schimbă atunci când alegi să utilizezi o mașină de spălat vase. Folosindu-se de cele mai noi tehnologii și funcții, mașina de spălat vase va curăța și dezinfecta în parametri optimi vasele tale.

 

2.Mâinile tale vor avea mai puțin de suferit

Spălarea manuală a vaselor este o activitate în general neplăcută, dar nu acesta ar trebui să fie motivul pentru a renunța la acest obicei. Problema reală a acestei activități este caracterul său dăunător pe care îl poate avea asupra pielii mâinilor.

Grăsimea, murdăria, apa fierbinte precum și detergentul folosit pentru spălatul vaselor pot duce la apariția iritațiilor dar și a altor efecte negative precum pielea uscată sau înroșită. Folosirea mănușilor nu reprezintă o soluție prea eficientă, deoarece nu îți vor proteja mâinile în totalitate.

Astfel, dacă sănătatea și felul în care arată mâinile tale reprezintă un aspect care te preocupă, atunci ar trebui să renunți la spălatul manual al vaselor, achiziționând o mașină de spălat vase. Ar trebui să ai în vedere oferta celor de la Demax, magazin online ce te va întâmpina cu o gamă diversificată de mașini de spălat vase de top.

3.Vei face mai multe economii

Probabil că te gândești că achiziția unei mașini de spălat este suficient de costisitoare iar din acest motiv nu reprezintă o idee prea atrăgătoare pentru tine. Ei bine, ar trebui să privești diferit această achiziție. Gândește-te, de exemplu, nu numai la confortul de care te vei bucura ulterior, ci totodată la economiile pe care le vei face folosind o mașină de spălat vase.

Specialiștii in domeniu au realizat o mulțime de studii și experimente în acest sens, iar concluziile au fost foarte clare: spălarea vaselor cu ajutorul unei mașini de spălat vase este mult mai economică în comparație cu spălatul manual al acestora.

Trebuie doar să alegi o mașină de spălat vase cu clasă energetică superioară și vei consuma mai puțină apă, mai puțin detergent, mai puțin timp și totodată mai puțină energie electrică.

4.Iți vei menține bucătăria curată

Cu toții ne propunem să păstrăm un mediu cât mai curat în bucătărie, însă întocmai spălarea vaselor poate fi o piedică în acest sens. Iar asta deoarece, în ciuda tuturor eforturilor noastre de a curăța cât mai bine vasele și chiuveta, în urma acestei activități rămân resturi și urme care ar putea favorizarea dezvoltarea anumitor bacterii.

Lăsând mașina de spălat vase să se ocupe de această sarcină, vei obține un mediu mult mai curat în bucătărie, ceea ce cu siguranță îți dorești. Mașinile de spălat vase dispun de tehnologii menite să prevină formarea bacteriilor precum și de o garnitură antibacteriană, siguranța fiind este pe primul loc.

Dacă și tu îți dorești ca vasele tale să fie spălate în cele mai bune condiții, fără ca pielea mâinilor tale să fie afectată, să îți menții bucătăria curată și totodată să faci mai multe economii, o mașină de spălat vase te va ajuta să îți îndeplinești toate aceste obiective!

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...
Ultima oră
Pe aceeași temă