7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyle4 lavoare de baie sub 700 lei pe care le vei adora...

4 lavoare de baie sub 700 lei pe care le vei adora din prima clipa!

Un produs calitativ este in primul rand mult mai rezistent si va indeplini in mare parte (daca nu chiar toate) cerintele noastre. Probabil vei spune ca produsele de calitate costa foarte mult, insa vrem sa te contrazicem. Exista conceptia gresita ca tot ce este ieftin este de o calitate indoilenica si tot ce este scump este bun. Adevarul este ca nu pretul dicteaza calitatea in cele mai multe din cazuri. Insa, daca vreti sa faci economie si sa fii sigur ca ai ales produse de calitate, cel mai bine este sa cauti informatii despre producator.

Chiar si cand vine vorba despre obiecte sanitare de exemplu, trebuie sa primeze calitatea. Iar ca sa iti demonstram ca poti cumpara produse calitative la preturi foarte bune, in continuare o sa iti prezentam cinci lavoare pentru baie care costa sub 1000 lei!

Indiferent daca ai o baie cu dimensiuni reduse sau daca pur si simplu iti plac lavoarele pentru baie mici, datorita design-ului lor si spatiului redus pe care il ocupa, iti recomandam Ideal Standard Strada Lavoar fara preaplin, 41×34 cm. Este un lavoar de foarte buna calitate, cu o garantei de 25 de ani, care se monteaza pe blat. Suntem siguri ca o sa apreciezi design-ul sau modern si cat de mult va schimba aspectul baii. In plus, are si un pret foarte bun: 465,95 lei. Si este foarte posibil sa achizitionati si la oferta, la un pret mai bun!

 

In cazul in care iti doresti un lavoar usor atipic, probabil o sa iti placa Ideal Standard Strada Lavoar 45×27 cm. Este atipic datorita amplasamentului bateriei: in partea stanga. Este ideal daca din anumite motive nu poti monta bateria central. Acest lavoar se poate monta pe perete sau pe blat, nu are preaplin si este realizat din ceramica alba cu o garantie de 25 de ani. Pretul sau este de 448,43 lei.

 

Iti doresti un lavoar ce se monteaza pe mobilier? In cazul acesta, ai nevoie de Arthema Porto Lavoar 55×38 cm. Acesta are dimensiuni generoase (55 x 38 cm) este realizat din ceramica alba, este prevazut cu un orificiu central pentru baterie si de asemenea are preaplin. Este un lavoar cu un design clasic, pe care suntem siguri ca o sa il apreciezi! Are un pret foarte bun de doar 440,83 lei.

Ce spui despre un lavoar cu o forma diferita? Gala Emma Lavoar 50×35 cm este un lavoar dreptunghiular, dar care are colturi rotunjite, ceea ce ii ofera un plus de eleganta. Avantajul acestui lavoar este ca poate fi montat pe perete, pe blat, pe un picior sau pe un semi-picior. Astfel, chiar daca te razgandesti in ultimul moment, il vei putea amplasa cum doresti, fara a fi nevoit sa il schimbi. Pretul sau este de 488,16 lei.

Si nu in ultimul rand, un lavoar cu montaj pe perete, elegant si modern in acelasi timp, care te va ajuta sa economisesti spatiu in baie si care ii va conferi un aspect deosebit: Gala Emma Lavoar 45×35 cm. Este un lavoar ce se monteaza pe perete, un lavoar ,,plin” care arata foarte bine. Este confectionat din ceramica alba calitativa si costa 695,35 lei.

 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca le vei lua in considerare in momentul in care te decizi sa achizitionezi un lavoar!

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...

Ce negoț ascund sondajele paralele din București?

Să fie oare Cristian Popescu Piedone doar iepurele lui Dom’ Profesor? În clar obscurul mediatic, strategia de atac a stăpânului antenelor devine tot mai...

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă