Cu o lansare oficială ce marchează un nou capitol în industria bancară, Salt Bank își face intrarea pe piața financiară cu o viziune îndrăzneață și inovatoare. În contrast cu băncile tradiționale, Salt Bank se distinge prin angajamentul său față de o experiență 100% digitală, adaptată la nevoile și stilul de viață contemporan al utilizatorilor.
Această nouă bancă online a câștigat rapid popularitatea, atrăgând deja atenția a 2200 de membri fondatori, care au îmbrățișat conceptul și au ales să facă parte din această comunitate în plină expansiune. Prin intermediul unei platforme moderne și intuitive, acești membri fondatori beneficiază de o serie de avantaje personalizate și servicii bancare adaptate nevoilor lor individuale.
Unul dintre aspectele distincte ale Salt Bank este capacitatea sa de a transforma punctele acumulate de membrii fondatori în bani lichizi, într-un termen relativ scurt, oferindu-le astfel oportunitatea de a-și valorifica implicarea în această inițiativă încă de la început. De asemenea, la sfârșitul lunii martie 2025 sau în următorii 3-4 ani, în urma listării băncii pe bursă, aceștia vor putea converti punctele în acțiuni, oferindu-le astfel oportunitatea de a deveni acționari într-o instituție financiară în plină expansiune.
„Prin lansarea Salt, nu doar că aducem pe piața din România primul neobank 100% românesc, dar propunem și o perspectivă unică care îmbină tehnologia și finanțele. Am construit Salt Bank cu responsabilitate și ambiție pe termen lung. Și chiar dacă nu suntem perfecți, suntem perfectibili. Iar pentru asta, vom testa cele mai bune solutii împreună cu clienții. Ne asumăm asta. E mai mult decât o promisiune. Salt. Banking, dar cum vrei tu”, spune Gabriela Nistor, CEO-ul Salt Bank.
Avantajele Salt Bank
- Oportunitatea de a deveni fondatori: Salt Bank oferă clienților săi posibilitatea unică de a deveni fondatori și, în timp, acționari ai băncii, în eventualitatea listării la bursă.
- Dobânda* 3% p.a. la contul curent principal și Spaces, dacă clienții fac plăti de minimum 1.000 lei/ lună.
- Un card multicurrency cu tranzacționare în 17 valute din toată lumea.
- Un produs nou pe piața din România: Spaces, un spațiu dedicat startului în economisire, atât pentru planuri mici, cât și pentru visuri mari.
- O aplicație versatilă care oferă tot ce au nevoie clienții și nimic din ce îi încurcă.
Banca Transilvania este cea care deține Salt Bank.
Clienții care s-au înscris înainte de lansare beneficiază de:
- 5 puncte de fondator și câte un punct suplimentar pentru fiecare persoană pe care o convingi să își facă cont accesând codul tău de recomandare. În timp, aceste puncte vor putea fi transformate în bani, iar dacă Salt se va lista la bursă, punctele vor putea fi transformate în acțiuni Salt Bank, precizează reprezentanții instituției financiare. Valoarea punctelor va crește pe parcursul primului an de la lansare, în funcțîe de numărul de persoane înrolate.
- Asigurare de călătorie Alianz
- Card Mastercard Platinum
- Prioritate pe viață în Care Center
„Peste un an intenționăm să transformăm punctele în bani. Ai primit 5 puncte la înrolare, de exemplu, ai mai adus 3 prieteni și anul viitor, la finalul lunii martie, pentru cele 8 puncte de fondator, dacă se întamplă totul conform estimărilor, adică un sfert de milion de clienți, poți primi în jur de 400 de lei(…) Poți să alegi să transformi punctele de fondator în acțiuni pentru atunci când ne listăm. Estimăm că ne vom lista în 3-4 ani. Pentru 8 puncte primești 8 acțiuni”, a adăugat Gabriela Nistor.
Urmărește România Liberă pe X, Facebook și Google News!