6.3 C
București
sâmbătă, 16 noiembrie 2024
AcasăȘtirile zileiPolițiștii au capturat un pacient care a fugit de la secția de...

Polițiștii au capturat un pacient care a fugit de la secția de Psihiatrie

UPDATE: Bărbatul care fugise marţi dimineaţă din secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu a fost găsit de poliţişti pe raza comunei Ioneşti.

După ce a fost identificat de poliţişti, pacientul a fost preluat de un echipaj medical.

––––––––––––––-

Poliţiştii caută un pacient în vârstă de 47 de ani care a fugit din secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgență din Târgu Jiu, a anunțat, marți dimineață, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Căutările au început după ce Poliţia Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat cu domiciliul în comuna Brăneşti a plecat din secţia de Psihiatrie a Spitalului Județean Gorj, unde se afla internat.

Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea, localizarea şi reținerea pacientului dispărut, precum şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Adriana Bahmuțeanu, amendată la cavoul lui Silviu Prigoană: „Lăsați-mă să-mi plâng copilul!”

Tensiuni la cimitir: fosta soție a omului de afaceri a fost escortată de poliție după ce a adus un omagiu la cavoul familiei. Adriana...

Cum au ajuns varza și fasolea ingredientele vegetale de bază în gastronomia românească?

Bucătăria românească se remarcă prin simplitate, dar și prin bogăția gusturilor autentice. Ingredientele de bază au fost, de-a lungul timpului, cele care se găseau...

Luare de ostatici într-un restaurant de lângă Paris

Un bărbat înarmat cu un cuțit a luat sâmbătă ostatici mai mulți angajați în restaurantul tatălui său de la periferia Parisului. Un dispozitiv de...
Ultima oră
Pe aceeași temă