16.1 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiLockdown în Noua Zeelandă după șapte cazuri de Covid-19 cu tulpina Delta

Lockdown în Noua Zeelandă după șapte cazuri de Covid-19 cu tulpina Delta

 Inițial restricțiile au fost impuse după apariția unui singur caz de infectare cu varianta Delta în cel mai mare oraș al țării, Auckland, anunță Reuters.

Ulterior, în Noua Zeelandă au fost înregistrate șapte cazuri de COVID-19, varianta Delta. Este cel mai mare număr din ultimele șase luni, iar autoritățile au decis să impună restricții timp de trei zile, în toată țara, și șapte zile în Auckland.

Restricțiile au intrat în vigoare miercuri. Ca urmare, circulația pe străzi este redusă, iar locuitorii sunt obligați să poarte măști în supermarketuri, benzinării și farmacii.

Numeroase activități s-au mutat din nou în mediul on-line, iar marți, magazinele au fost luate cu asalt de oamenii care și-au făcut provizii.

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Scădere drastică a înmatriculărilor de mașini electrice în UE și România, pe fondul reducerii subvențiilor

Înmatriculările de mașini electrice noi în Uniunea Europeană și România au înregistrat o scădere semnificativă în august 2024, pe fondul reducerii subvențiilor și a...

Marcel Ciolacu: „Anul viitor vom putea cumpăra anvelope #produseînRomânia!”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat pe Facebook că, începând de anul viitor, românii vor putea achiziționa anvelope fabricate în România, după inaugurarea noii fabrici...

Deciziile Fed privind dobânda de referință influențează economia globală și costurile de împrumut

Modificările recente ale ratei dobânzii de referință de către Rezerva Federală (Fed) a Statelor Unite au un impact nu doar asupra economiei americane, ci...
Ultima oră
Pe aceeași temă