28.1 C
București
marți, 10 septembrie 2024
AcasăSocialAccident grav pe A1: 5 autotursime și 17 persoane implicate

Accident grav pe A1: 5 autotursime și 17 persoane implicate

Sâmbătă după-amiază s-a produs un accident grav de circulație pe A1, Miercurea Sibiului, sensul Sebeș – Sibiu. Traficul este blocat total din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate 5 autoturisme, transmite Pro TV.

Conform ISU Sibiu, a fost activat Planul Roșu de intervenție în urma unui accident produs pe A1, sensul de mers spre Sibiu, în care sunt implicate mai multe mașini și 17 persoane. La fața locului sunt alocate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere.

„Planul Roșu de intervenție a fost dezactivat. În accident au fost implicate 5 autoturisme și un număr total de 17 persoane, 8 adulți și 9 minori. În urma evaluării medicale au avut nevoie de investigații medicale și transport la spital 5 persoane, 3 adulți și 2 minori, astfel: un băiețel în vârstă de 6 cu multiple contuzii, o femeie în vârstă de 67 de ani cu dureri toracice, o femeie în vârstă de 31 de ani cu dureri cervicale și excoriații, un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic și un băiețel în vârstă de 5 ani cu traumatism cranian” a precizat Andreea Ștefan, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Trafic oprit pe A1, în urma unui accident

Circulaţia a fost oprită, astăzi, pe autostrada A1, în urma unui accident produs în zona localităţii argeşene Bascov.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, în evenimentul rutier care a avut loc pe sensul către Bucureşti, la kilometrul 119, au fost implicate două autoturisme şi un autotren.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Kamala și Trump, prima confruntare, într-o dezbatere fără public

Dezbaterea ar putea remodela cursa spre Casa Albă. Pennsylvania, stat-cheie în alegeri Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump și vicepreședintele democrat, Kamala Harris se vor întâlni...

Atac puternic al Israelului în Siria. Cel puțin 18 oameni au decedat

18 persoane au fost ucise și alte zeci au fost rănite în urma atacurilor aeriene efectuate de Israel pe timpul nopții în Siria, a...

Grupa C2 a Ligii Națiunilor: România-Lituania 3-1

Naţionala de fotbal a României a învins cu emoţii selecţionata Lituaniei, cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă