Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Un bărbat infectat cu Covid a fost găsit la un picnic la Sinaia

Un bărbat infectat cu Covid, care trebuia să stea în izolare acasă, a fost găsit la un picnic la Sinaia.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2020 - 20:39

Jandarmii din județul Prahova au găsit, la Sinaia, un bărbat care era infectat cu Covid și care ar fi trebuit să stea în izolare acasă.

Bărbatul, cu domiciliul în Giurgiu, a fost identificat la un picnic la Cota 1400 (Sinaia), într-un loc nepermis pentru asemenea activități, într-un grup format din două familii, a anunțat Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova.

În acel grup se aflau în total zece persoane.

Bărbatul infectat cu Covid a fost trimis imediat în carantină instituționalizată iar ceilalți membri ai grupului în care s-a aflat au fost trimiși în izolare.

Comentarii