Un bărbat a fost reținut în Ialomița după ce a lovit un jandarm și o polițistă

Un bărbat de 32 ani din orașul Hârșova, județul Constanța, a fost reținut de polițiștii din Ialomița pentru cumul de infracțiuni la regimul circulației și ultraj.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 09.11.2020 - 15:39

Bărbatul a fost depistat în trafic în data de 6 noiembrie de un echipaj de Poliție care acționa pe raza orașului Țăndărei conducând o mașină fără a deține permis valabil pentru nicio categorie.

În timpul verificărilor efectuate în bazele de date, conducătorul auto a demarat în trombă încercând să fugă de la fața locului, lovind cu partea dreaptă a autoturismului o polițistă ce se afla în filtrul rutier.

„Bărbatul a fost urmărit și interceptat în scurt timp pe raza orașului Țăndărei, iar în momentul în care a fost extras din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care acorda sprijin efectivelor de poliție. Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, i s-a solicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat cât și prelevarea de probe biologice de sânge.”, a anunțat luni Inspectoratul Județean de Poliție Ialomița.

Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă iar pe 7 noiembrie a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice” și „ultraj”.

Atât polițista lovită cu mașina cât și jandarmul lovit cu pumnii și cu picioarele nu au suferit răni care să impună îngrijiri medicale ori internarea în spital.

Comentarii