Foto: Cotidianul

Radu Moraru: Pe cine l-a amenințat Coldea, asemuindu-l cu Iuda

Jurnalistul Radu Moraru prezintă o ipoteză foarte interesantă despre identitatea persoanei pe care Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, a asemuit-o cu Iuda.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 11.04.2018 - 23:06

"Strategia lui Iohannis de a amâna câteva săptămâni Decizia în privința lui Kovesi a fost bine calculată. Dar și foarte prost calculată dacă ar dori să o mențină în funcție pe șefa DNA", notează, miercuri, Radu Moraru, într-o postare pe site-ul www.nasul.tv.

Radu Moraru consideră că intenția șefului statului a fost, de la bun început, s-o schimbe pe Kovesi din funcția de procuror șef al DNA.

De ce ar fi amânat Klaus Iohannis această decizie?

"Simplu. A dorit ca fiecare roman si fiecare Cancelarie Occidentala sa inteleaga bine cum a “predat” Madame Kovesi toti Procurorii Romaniei in miinile SRI – Coldea !", explică Radu Moraru.

"Coldea l-a amenintat pe Presedintele Romaniei ! Pe el l-a facut Iuda ! (...) Parerea mea este ca Iohannis, oricit ar fi de amenintat de catre Coldea sau Kovesi, o va rejecta pe Kovesi ca pe o masea stricata ! Altfel devine un Putin sau chiar mai mult !", subliniază Radu Moraru.

Comentarii