Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Primar PSD isi lauda realizarile cu iz de pomana electorala la Sascut, Bacau, folosind lucratori ai liceului din comuna. Cum comentați, domnule Dragos Benea, presedinte al filialei PSD Bacau?

Primar PSD isi lauda realizarile cu iz de pomana electorala la Sascut, Bacau

Primar PSD isi lauda realizarile cu iz de pomana electorala la Sascut, Bacau, folosind lucratori ai liceului din comuna. Cum comentați, domnule Dragos Benea, presedinte al filialei PSD Bacau?

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.07.2020 - 16:23

Dupa ce un autocar cu elevi ai Liceului Tehnologic Elias din Sascut, judetul Bacau au fost dusi la meetingul PSD de la Iasi, acum administratia PSD Sascut foloseste lucratorii aceluiasi liceu sa realizeze gardul cimitirului din satul Pancesti si gardul unei persoane fizice.

Primarul, aflat la patrulea mandat, declară: "Astăzi se lucrează la construirea gardului de la cimitir Păncesti împreună cu lucrători din cadrul Liceulului Tehnologic Elias Sascut."

În fotografiile anexate, publicate de Primarul PSD Ioan Răuță, vedem lucrătorii liceului împreună cu viceprimarul comunei Ionel Apostol.

O echipă s-a deplasat la fața locului.

În realitate cimitirul se află de cealaltă parte a drumului. Gardul din fotografii, pe care îl realizează administrația PSD din bani publici, îngrădește de fapt grădina unui membru PSD, nicidecum cimitirul satului.

Acțiunea a stârnit reacții de nemulțumire online întrucât are iz de pomană pentru campania electorală care va începe curând.

Lucrătorii Liceului Tehnologic Elias din Sascut, județul Bacău sunt constrânși de administrația PSD să realizeze garduri pentru persoane private din bani publici.

Acțiunea "Gardul" nu are acordul Consiliului Local. Băiatul proprietarului (George Isvoranu) al cărui proprietate este parțial îngrădită și-a manifestat nemulțumirea pe Facebook:

psd sascut

 realizare psd

Primăria Sascut deși are o populație sub 10.000 locuitori are peste 70 de angajați. Acest număr după cum se vede trebuie suplimentat cu lucrători ai liceului din comună. Nu este un caz singular întrucât bucătaresele de la afterschool au fost văzute vopsind bordurile unor străzi din apropierea primăriei. Unii angajați ai primăriei Sascut în timpul programului lucrează pentru primar, multă lumea știe dar le este teamă să vorbească.

Pentru simplele comentarii pe Facebook, primarul PSD s-a arătat deranjat și i-a spus domnului Ionel ANA că este o "nesimțire" sa ia în derizoriu asemenea "realizare".

Reacția cetățeanilor nu a întârziat să apară:Sascut

Sascut

Ilie Ghiorghita

  Pancesti

 

Cum comentați situatia, domnule Dragoș Benea, președinte al filialei PSD Bacău ?

 

Pentru Romania Libera, Ionel ANA

 

 

Citește totul despre:

#psd #primar #Sascut

Comentarii