Polițiștii din Capitală au dat amenzi de 25.500 lei și au făcut un dosar penal.

Petrecere cu 26 persoane în Capitală, întreruptă de polițiști

Polițiștii din București au aplicat amenzi în valoare de 25.500 lei și au făcut un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor participanților la o petrecere organizată sâmbătă noapte într-un club.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.12.2020 - 11:30

Polițiștii din cadrul Secției 10 de Poliție au descins duminică în zori într-un club după ce au fost sesizați că în interior s-ar afla o persoană care este ținută cu forța.

„În dimineaţa de 27.12.2020, în jurul orei 04.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 10 Poliţie, a fost sesizată cu privire la faptul că la o adresă din zona sa, într-o societate comercială (club) se află o persoană lipsită de libertate în mod ilegal. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti, care în urma verificărilor efectuate, au identificat persoana în cauză şi au stabilit că cele sesizate nu se confirmă.”, a anunțat Poliția Capitalei.

Oamenii legii au constatat că în incinta clubului era în desfășurare o petrecere la care participau 26 de persoane și au dispus închiderea evenimentului și aplicarea de amenzi tuturor participanților.

Au fost încheiate procese-verbale de contravenție în sumă totală de 25.500 lei iar organizatorul evenimentului s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Comentarii