Percheziții în două județe într-un dosar ce vizează tăieri ilegale de arbori

Polițiștii Direcției Generale Anticorupție au descins joi dimineață în mai multe locații din județele Argeș și Vâlcea pentru a strânge probe într-un dosar în care sunt vizate mai multe societăți comerciale și reprezentanții unui ocol silvic.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 22.10.2020 - 11:13

DGA efectuează un număr de 11 percheziții în județele Argeș și Vâlcea într-un dosar penal ce vizează tăieri ilegale de arbori în mai multe pădurim fapte petrecute în perioada 2018 – 2020.

„Lucrători de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Anticorupţie Vâlcea, Argeş, Dolj, Gorj şi Mehedinţi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, efectuează 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Vâlcea şi Argeş, respectiv o percheziţie la o instituţie publică, şase percheziţii la persoane fizice şi patru percheziţii la sediile unor societăţi comerciale.”, a anunțat DGA într-un comunicat de presă citat de News.ro.

Au loc audieri și au fost ridicate mai multe înscrisuri și documente contabile în vederea stabilirii modului de acțiune a celor implicați în tăierile ilegale și comercializarea ulterioară a lemnului, cu eludare plății taxelor și impozitelor la bugetul de stat.

Comentarii