Încă un deținut găsit mort la închisoarea din Giurgiu, al treilea din ultimele două săptămâni

Poliția a deschis un dosar de moarte suspectă după ce un deținut de 30 de ani a fost găsit mort în incinta Penitenciarului din Giurgiu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

27.09.2020 - 18:05

Un deţinut în vârstă de 30 de ani a fost găsit mort în celula sa de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Giurgiu, acesta fiind al treilea caz de deținut mort, la această închisoare, în ultimele două săptămâni.

Cel mai recent deces a fost constatat de gardieni în seara zilei de sâmbătă, 26 septembrie, în jurul orei 19,30, cu ocazia efectuării apelului de seară.

"Personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat faptul că o persoană privată de libertate aflată în evidenţele cabinetului medical cu o serie de afecţiuni cronice, nu prezenta semne vitale. În această situaţie a fost alertat personalul medical propriu concomitent cu solicitarea prin apel 112 a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul persoanei private de libertate a fost declarat la ora 20:35″, precizează un comunicat de presă transmis, duminică, 27 septembrie, de conducerea Penitenciarului Giurgiu.

Comentarii