Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Fostul primar Nichita de la Iași a primit cinci ani de închisoare cu executare

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iași, a fost condamnat de Curtea de Apel la cinci ani de închisoare cu executare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

05.08.2020 - 19:14

Gheorghe Nichita, fost primar al municipiului Iași, a fost condamnat de Curtea de Apel la cinci ani de închisoare cu executare. Sentința pronunțată miercuri este definitivă.

Decizia instanței a fost luată după ce Gheorghe Nichita a fost găsit vinovat de luare de mită, în contextul atribuirii unui contract în perioada în care Nichita era primar al municipiului Iași.

Procesul a început în anul 2015. Inițial, Nichita a fost condamnat la patru ani de închisoare, dar Curtea de Apel a majorat această pedeapsă la cinci ani de închisoare cu executare.

Comentarii