Fata de 15 ani din Mureș, căutată de Poliție ca răpită, a fost găsită

Fata de 15 ani din Odorheiu Secuiesc, răpită luni seară de pe o stradă din Târgu Mureș, s-a prezentat marți dimineață la sediul Poliției împreună cu unchiul său.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 01.12.2020 - 09:42

Povestea fetei de 15 ani căutată ca răpită s-a încheiat cu bine după ce adolescenta s-a prezentat la sediul Poliției și a relatat că a fost plimbată câteva ore cu mașina după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu Mureș.

„În ceea ce priveşte minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineaţă, aceasta şi unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureş. De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin judetul Mureş, după care a fost lăsată intr-o autogară din Târgu-Mureş, unde a fost găsită de unchiul său.”, a transmis Poliția.

Oamenii legii au dispus imediat ridicarea alertei specifice mecanismului „Alertă Răpire Copil”, declanșată luni seara, la ora 18.00, la câteva minute după ce Poliția Română a fost sesizată că Suketes Eva în vârstă de 15 ani, din Odorheiu Secuiesc, a fost răpită de persoane necunoscute.

Ea fusese luată cu forța de pe strada Bega din Târgu Mureș și urcată cu forța într-un autoturism culoarea gri, marca Audi, care apoi a dispărut într-o direcție necunoscută.

Comentarii