13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăDocumente/ Alex Costache cu mâinile îmbibate în sânge. Adevărul să fie spus!

Documente/ Alex Costache cu mâinile îmbibate în sânge. Adevărul să fie spus!

 

Dar cum Alex Costache alias Alin Ionescu de la g4media un criminal, un complice la crimă?
Ce înseamnă crima, ce înseamnă să fii complice la crimă ?

 
·       În data de 20 decembrie 2016, un om se cufunda ușor și sigur în coma ce urma să-i aducă la nici o lună de zile sfârșitul vieții sale.
·       De partea cealaltă un fiu își striga disperarea prins între salvarea tatălui său și apărarea sa!
·       Familia fiului pusă în pericol, o tânără mămică săltată de pe stradă și la un pas de a-i fi aplicată o corecție! 

Muribundul – Dan Adamescu – fiul Alexander Adamescu – tânăra mămică – EU !

În data de 21 decembrie 2016, la Tribunalul Ilfov – Secția  Penală – judecătorul Răzvan Paștilă hotăra (vezi paginile 7 – 10): ,, instanța a constatat că este îndeplinită condiția privind executarea fracției de pedeapsă stabilită obligatoriu de legiuitor ceea ce îi conferă condamnatului vocația liberarea condiționată.” Șocul vine la pagina 10 unde judecătorul Paștilă nu acceptă că Dan Adamescu a dat dovadă de îndreptare temeinică motivând că nu a participat la cursuri și că a stat prea mult în spital. În 24 ianuarie 2017 – Dan Adamescu a decedat, acesta fiind în comă începând cu data de 22 decembrie 2016.
Ordonanța de clasare a dosarului de moarte suspectă a lui Dan Adamescu constată negru pe alb motivul decesului – sănătatea precară!
 
Crima domnului judecător Paștilă și condeiul complicelui său, Alex Costache – Alin Ionescu de la g4 media.ro
 
România TV a publicat într-o vineri seara, în data de 21 februarie 2020, filmări incendiare de la un chef la care au participat adjunctul PICCJ Răzvan Horațiu Radu – candidat la funcția de Procuror General al României, dar respins de ministrul Justiției Cătălin Predoiu, care a preferat-o pe Gabriela Scutea – judecătorul Răzvan Pastilă de la Secția penală a Tribunalului Ilfov, jurnalistul Alex Costache de la TVR , alias Alin Ionescu de la G4 Media- susținător al DNA și al Laurei Kovesi – și jurnalistul Cosmin Savu de la Pro Tv.
Întâlnirea celor patru ar fi avut loc joi seara, 20 februarie 2020,într-un local din centrul Capitalei, cheful durând, potrivit Romania TV, aproximativ cinci ore.
Așa cum se poate vedea din imaginile video de mai jos, masa la care stăteau adjunctul PICCJ Răzvan Horațiu Radu și judecătorul Răzvan Pastilă, alături de jurnaliștii Alex Costache si Cosmin Savu a fost plină cu sticle cu bere. 
Conform jurnaliștilor de la România TV, în discuțiile purtate la masă între procurorul Răzvan Horațiu Radu, judecătorul Răzvan Pastilă și jurnaliștii Alex Costache și Cosmin Savu s-ar fi auzit la un moment dat cuvântul “șpagă”.

Cine-i va judeca pe cei doi? Cine-l va judeca pe judecătorul Paștilă pentru curmarea vieții unui om? Și cine îl va judeca pe colegul său de pahare – Alex Costache -că vrea să-i ia viața și fiului acelui om?
Cine!!!!

 

 
Pare dramatic, dar dovadă stau zecile de documente și mărturii ale celor cu adevărat de partea legii.

Diferența între noi și ei este una simplă

Ei sunt mafioții – și aici nu mă abțin deloc să spun că întrunesc toate elementele infracționale: intimidări, răpiri, denigrări, mituiri, curse întinse, folosirea banului public în interese proprii, abuz în serviciu, manipularea publică – fake news

Și noi, de partea cealaltă cu forța legii și cu a specialiștilor de primă talie – singurii de fapt cu posibilitatea de a obține dovezi împotriva unui STAT MAFIOT! Cum altfel să te poți lupta cu un Victor Ponta – nășit de George Maior și Gabriel Oprea– cu CIUMA ROȘIE – și consiliat dintotdeauna – acum pe față – de Silviu Predoiu, peste 11 ani Șef de Serviciu Secret Extern?
 
De ce nu scrie Alex Costache de judecata unui mort – pe modelul Magnitsky din Rusia?
 
Dan Adamescu a fost judecat mort în anul 2017, vezi aici: grefierii încă îl strigau în sală pe Dan Adamescu vezi aici într-un episod sinistru ce ridica fiori reci celor aflați în sală?
Același lucru i s-a întâmplat și celebrului avocat care s-a opus regimului Putin – Serghei Magnitsky – în cazul lui s-a mers până la capăt – l-au condamnat mort, vezi știrea Reuters aici.

Simplu, cum ar putea Alex Costache să-și deconspire criminalii– condamnarea post mortem al mai sus amintitului celebru avocat a adus dure măsuri și condamnări împotriva lui Putin.
 
De ce nu scrie Alex Costache de milioanele lui Rani Palade făcute pe nevăzute? Numai cancan a publicat zeci de articole cu destrăbălările excentricului fiu cu brățări de jumătate de milion de euro furate într-o noapte?  Sau de Carmen Adamescu pe care într-un alt atac suburban o numește ,,mamă” a lui Alexander Adamescu! Ce este mai elocvent de atât că acest Alin Ionescu nu este decât un criminal cu un condei?
Nu există articol de presă care să nu dezbată subiectul Văduvei Adamescu și războiul dintre fiul lui Dan Adamescu și cea care i-a părăsit tatăl și i-a devalizat societățile. De ce Alin Ionescu tace mâlc când este vorba de Madame Adamescu? E aici e cheia!
 
 
Adevărul să fie spus
 
Dosarul lui Dan Adamescu și acum și al fiului său trebuie și va fi expus opiniei publice.
Este timpul să iasă la iveală ticluirea unor criminali a căror sete de răzbunare și de avuție a dus la pierderea unei vieți și e pe cale să mai atenteze la încă una!
 
Începutul unei ticluiri ucigașe

·       14.02 2013, Remus Borza, cetățean din județul Hunedoara depune o plângere penală împotriva soției – Monica Borza – lichidator judiciar în București, amanta judecătorului Mircea Moldovan de la Tribunalul București. Plângerea penală are la bază agresiunea fizică și fapte penale comise de către soția sa – Monica Borza și judecătorul Moldovan
·       26.09. 2013, un serviciu secret transmite o sesizare anonimă către Direcția Națională Anticorupție și care reprezintă în fapt, deznodământul real al acestor acuzații de corupție : judecătorii – sindici Moldovan Mircea și Stanciu Ion, din cadrul Tribunalului București – Sectia a VII-a Civilă – erau cei mai vechi judecători- sindici care nu își doreau avansarea datorită mitelor primite de la practicienii în insolvență.
·       Concret, sesizarea anonimă spune exact așa: ,,de mulți ani, practica este următoarea: în dosarele de insolvență unde urmează să se deschidă această procedură desemnează în calitate de administratori /lichidatori judiciari practicieni în insolvență cu care sunt ,,prieteni” și de la care primesc sume de bani sau alte avantaje. Banii se dau uneori chiar în birourile acestor judecători, fără prea multe comentarii și discuții, în sensul că nu există o sumă prestabilită. Fiecare cotizează cât dorește și în funcție de aceste sume de bani plătite, primește (este desemnat în) dosare mai mult sau mai puțin bănoase……De obicei, la ușile birourilor ( în special la Moldovan Mircea) se formează cozi de câte 3-4 practicieni în insolvență care vin, oficial, să discute probleme deosebite din dosarele de insolvență, în realitate vin să cotizeze. ”
Concluzia? Judecătorii sindici își împărțeau prada cu lichidatorii, serviciul secret – nu face niciun moment referire la implicarea oamenilor de afaceri, de altfel din cuprinsul plângerii lui Remus Borza aflăm cum Monica Borza  a achiziționat diverse terenuri sau case obținute în urma așa zisei ,,administrări de lichidator” la prețuri derizorii – prin licitații aranjate de ea și de către judecătorul complice.
Declarația lui Remus Borza, soțul lichidatoarei Borza descrie cum judecătorii beneficiau de pe urma activelor  vândute de Borza, vezi la pagina 3 din documentul de mai jos:
 
 
Dosarul de corupție bazat pe martori necredibili, mărturii false și 0 probe
 
·       Monica Borzascapă cu suspendare – condamnare doi ani și nici o cercetare sau o pedeapsă pentru agresiunea fizică asupra fostului ei soț – cel care a stat la baza dosarului de corupție
·       Daniel Onuțe – fost consilier juridic dat afară de la firma omului de afaceri Ioan Niculae din Brașov pentru falsificarea registrului de documente spun sursele noastre, astfel se explică cum s-a angajat în București la firmele de construcții din grupul Nova Group având în mod constant domiciliul în Brașov-
împreună cu
·       Daniela Firestain – directorul economic – se judecă în prezent cu societatea The Nova Group  pentru o sumă de 150.000 de euro pe un contract FALS semnat de ultima pentru primul – în baza unei procuri notariale tot FALSE.

Cei doi sunt doar martori – liberi- deși sunt cei care au fost implicați diret în relația cu Monica Borza și continuă fărădelegile.

·       994 transcripturi , un număr de doar 8 convorbiri și acelea telefonice efectuate de Dan Adamescu,  și 0 înregistrări cu Alexander Adamescu
 
 
Dosarul va lua o întorsătură abruptă transformând Realitatea Adevărului Juridic într-o ticluire a căror criminali scapă basma curată și doi oameni sunt luați ȚINTĂ, unul Tatăl – decedat și altul FIUL – prigonit și persecutat!

Despre toate acestea într-un nou episod.

 

 

 

 

 

Decizie Penală Tribunalul Ilfov – Judecătorul Paștilă în cazul Adamescu by Romania Libera on Scribd

 

 

Sesizarea anonimă a unui serviciu secret by Romania Libera on Scribd

 

 

 

 

 

 

 

 

Plângere penală a lui Remus Borza, soțul lichidatoarei Monica Borza by Romania Libera on Scribd

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Emma Răducanu, eliminată de Iga Swiatek în semifinalele turneului de la Stuttgart

Jucătoarea poloneză de tenis, Iga Swiatek, ocupanta locului 1 în clasamentul WTA și principala favorită la turneul WTA 500 de la Stuttgart, Germania, s-a...

Lamborghini va fabrica o ediție limitată a variantei Huracan

Lamborghini a prezentat o ediție specială a modelului italian, cu patru vopsele deosebite, stil camuflaj. Au fost produse doar 12 exemplare, toate fiind deja...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă