Foto: Arhivă

Ajutorul unui șef de post de poliție a fost găsit împușcat în cap

Ajutorul șefului de post de poliție din comuna Găiseni (Giurgiu) a fost găsit împușcat în cap.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.11.2020 - 18:52

Ajutorul șefului de post de poliție din comuna Găiseni (Giurgiu) a fost găsit împușcat în cap, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Giurgiu.

Evenimentul a fost raportat conducerii Poliției Române joi, 26 noiembrie, imediat după ora 13.

"Astăzi, 26 noiembrie 2020, ora 13,10, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a fost sesizat prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o maşină, se află o persoană plină de sânge. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin care au constatat că pe Drumul Comunal 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului", a anunțat purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Cazul este investigat de o echipă condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Giurgiu.

Polițistul decedat fusese angajat în Ministerul de Interne, din sursă externă (fără a absolvi anterior școala de agenți de poliție), în ianuarie 2017.

Comuna Găiseni este la 36 de kilometri de București, în apropierea autostrăzii București - Pitești.

Comentarii