250.000 euro obținuți din exploatarea sexuală a soției, respectiv concubinei

Doi bărbați din Buzău au fost reținuți sub acuzația de proxenetism. Polițiștii susțin că aceștia și-au trimis soția, respectiv concubina, să se prostitueze timp de 4 ani în Elveția, Marea Britanie, Germania dar și în locații din România.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.12.2020 - 14:39

Polițiștii din Buzău au făcut mai multe percheziții la imobile din municipiul Buzău și din localitățile Măgura și Vadu Pașii pentru a strânge probe împotriva unui bărbat de 27 ani și a unui bărbat de 32 ani, ambii din Buzău, care și-au trimis soția, respectiv concubina, femei cu vârsta de 25 ani, respectiv 26 ani, să se prostitueze timp de 4 ani, perioadă în care au acumulat circa 250.000 euro.

„Activităţile au fost desfăşurate în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău.Percheziţiile au fost desfăşurate la imobile din Vadu Paşii, Măgura şi municipiul Buzău. Au fost puse în aplicare 15 mandate de aducere, cu vârste cuprinse între 22 şi 55 de ani, din judeţele Buzău, Vrancea şi Teleorman, persoane care au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău pentru continuarea cercetărilor. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate mai multe medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.”, a anunțat IPJ Buzău, citat de News.ro.

Cei doi bărbați au fost reținuți și în cursul zilei de miercuri vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii