19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăWizz Air deschide cea de-a patra bază din România

Wizz Air deschide cea de-a patra bază din România

Wizz Air, cea mai mare companie low fare – low cost din Europa Centrală şi de Est  a deschis cea de-a patra baza operaţionala din România, la Tîrgu-Mureş.

Pentru început Wizz Air va aloca bazei o aeronavă nouă Airbus A320 şi va adăuga şapte noi rute celor deja operate spre Budapesta şi Londra, catre Barcelona, Roma, Paris, Milano, Madrid, Dortmund si Bologna.

Wizz Air nu lansează doar rute noi din Tîrgu-Mureş, ci va creşte şi frecvenţa către Londra Ludon de la 3 la 4 zboruri/săptămănă.

„La cinci ani după ce Wizz Air a lansat primul zbor din România, inaugurăm cea de-a patra bază operaţională din ţară. Aceasta reprezintă o nouă etapă semnificativă pentru operaţiunile noastre din România”, a declarat József Váradi, Chief Executive Officer Wizz Air.

Wizz Air a transportat 9,8 millioane de passageri în ultimele 12 luni.

Flota companiei este compusă în prezent din 34 de aeronave Airbus A320 care operează de la 12 baze aflate în Polonia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina si Cehia.

Cea de-a 13-a bază, din Belgrad Serbia şi cea de-a 14-a din Vilnius, Lituania vor deveni operaţionale din primăvara lui 2011 .

 

Cele mai citite

Menține igiena și siguranța cu săpunuri și dezinfectanți de top de la Sanito.ro

În contextul actual, asigurarea unei igiene riguroase este mai importantă ca niciodată. De la birouri și spații comerciale, până la utilizarea acasă, produsele Sanito.ro...

Generația Z și „teatrul productivității”: schimbări în implicarea angajaților pe piața muncii

Experții observă o tendință în creștere printre angajați, din diverse industrii, de a participa la ceea ce se numește „teatrul productivității” – o activitate...

Wirtz Show! Ce record a stabilit germanul la debutul în Champions League

Florian Wirtz a făcut senzație la debutul său în Liga Campionilor, stabilind un record impresionant. Bayer Leverkusen a debutat în noul format al Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă