16.1 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăTârgul Naţional Imobiliar, între 26 şi 29 mai, la Palatul Parlamentului

Târgul Naţional Imobiliar, între 26 şi 29 mai, la Palatul Parlamentului

În perioada 26-29 mai, sunteţi invitaţi în Sala Unirea a Palatului Parlamentului la cea de-a XIII-a ediţie a Târgului Naţional Imobiliar (TNI), potrivit unui comunicat de presă. 
 Cu această ediţie se conturează un nou concept de târg: un „show” de mari proporţii intitulat „Casa ta şi Totul pentru Ea”. Expoziţia TNI va prezenta ansambluri rezidenţiale în premieră, oportunităţi imobiliare, cele mai eficiente sisteme de încălzire a locuinţelor, vine cu un program extensiv de conferinţe şi prezentări ale ultimelor tehnologii în materie de construcţii.
 
 Evenimentul se adresează atât companiilor din domeniile imobiliar, construcţii şi financiar-bancar, cât şi publicului interesat de consultanţă, achiziţii de apartamente, case, terenuri şi spaţii de birouri. Noutăţile acestei ediţii constau în lansarea celor mai recente concepte de construcţii în stil ECO, promovarea soluţiilor alternative de energie pentru uz caznic şi a sistemelor de filtrare şi purificare a aerului şi apei din locuinţe.
 
 Vizitatorii ediţiei TNI „Casa ta şi Totul pentru Ea”  sunt premiaţi încă de la intrarea în Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicaţii imobiliare gratuite şi înscriere la tombolele organizate în perioadă evenimentului. Companiile şi partenerii media au pregătit deja multe surprize şi premii pentru cei ce le vor vizită standurile în cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoraţiuni şi vouchere.
 
 Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10-19 şi duminică de la 10 la 16.  Biletul de intrare costă 5 lei. Târgul e organizat de BDOBC.
  

Cele mai citite

Dialog satiric, partidul Piraților – Academia Catavencu

– Frumos te-ai mai potcovit, prietene! Cum ai făcut rost de piciorul de lemn? – Într-o luptă cu olandezii care nu voiau să mă...

Indicele ROBOR la 3 și 6 luni stagnează, în timp ce BNR avertizează asupra riscurilor fiscale

Indicele ROBOR la 3 luni, utilizat pentru calcularea dobânzilor la majoritatea creditelor în lei, a rămas neschimbat la 5,55%, anunță Banca Națională a României...

VIDEO. Aurelian Temișan, reacție după ce Andreea Bălan a părăsit „Te cunosc de undeva”

Aurelian Temișan a vorbit pentru prima dată despre plecarea neașteptată a Andreei Bălan din emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde au fost colegi de...
Ultima oră
Pe aceeași temă