23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăRăsfăţ culinar în Marmaris

Răsfăţ culinar în Marmaris

Marmaris este destinaţia preferată nu doar de iubitorii de plaje întinse şi de apa de smarald a Mării Egee, ci şi de gurmanzii si admiratorii bucătăriei rafinate. Oraşul este plin de restaurante de lux şi exotice, apreciate de cunoscători.

Unul dintre cele mai căutate restaurante tradiţionale este Samdan, deschis nonstop, 24/7. Dimineaţa, restaurantul atrage cu aroma cafelei si a produselor de patiserie, iar seara poţi încerca specialităţile bucătarului-şef. Printre bunătăţile casei se numără o selecţie excelentă de deserturi delicioase.

Toţi ştim că bucătăria turcească este atât de delicioasă încât dă dependenţă. Cei care doresc să guste mâncăruri autentice din bucătăria turcească, să mergă la restaurantul Anfi. Salonul spaţios al restaurantului este împărţit în două zone, una cu mese confortaile, iar cealaltă cu bar. Pe lângă multe feluri de mâncare delicioase, tipic turceşti, restaurantul oferă şi o variată gamă de băuturi şi cocktailuri.

O experienţă interesantă o vei avea la restaurantul lui Andy. Acesta oferă oaspeţilor săi excelente preparate la grătar, şi o mare varietate de delicatese din carne, dar şi fructe de mare şi peşte.

Pentru o masă copioasă cu buget redus, recomand cafe-barul Fruit Burst Smoothie, unde vei găsi tot timpul în meniu salate proaspete, sandvişiuri fierbinţi şi hamburgeri, dar şi deserturi savuroase şi băuturi răcoritoare reci. Un meniu cu trei feluri costă 10 euro sau chiar mai puţin.

Amatorii de bucătărie asiatică vor fi încântaţi de restaurantul chinezesc Happy Brothers. Aici, pe lângă binecunoscutele feluri de mâncare, găseşti şi multe delicatese exotice rare. Restaurantul este decorat în stil oriental, ca să intri în spiritul şi tradiţiile îndepărtatei Chine.

Oferta sejur Marmaris

Hotel Sun Maris 3*, de la 329 euro/pers., transport avion, transferuri, 7 nopţi cazare, All Inclusive, asistenţă turistică. Europa Travel, Tel. 021 9407, www.europatravel.ro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă