16.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăProfit de 2.8 mil lei pentru Cocor Bucureşti

Profit de 2.8 mil lei pentru Cocor Bucureşti

Cocor S.A , compania care controlează centrul comercial cu acelaşi nume din centrul Capitalei susţine că a inregistrat în ultimul trimestru al anului 2010, o cifra de afaceri de 8.4 mil lei, dublu faţă  de aceeaşi perioada din 2009.  Profitul din exploatare al companiei este de  2.8 mil lei, faţă de numai 0,03 mil lei in aceeaşi perioadă a anului anterior.

„Rezultatele din ultimul trimestru al anului trecut sunt marcate de redeschiderea COCOR Department Store în urmă unei investiţii de 24.5 mil Eur. Astfel veniturile companiei au fost susţinute de închirierea în proporţie de 85% a magazinului, de exploatarea mediafatadei, precum şi a celor 200 de locuri de parcare supraetajate de sub magazin” a declarat Dan Barbulescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Cocor S.A.
 
 Potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli pentru 2011 aprobat de Adunarea Generală a Acţionarilor, COCOR SA estimează pentru 2011 o cifră de afaceri în creştere până la 31 milioane lei, în timp ce profitul din exploatare ar urmă să crească până la 7,16 milioane lei.
 
 „În 2011 intenţionam creşterea gradului de ocupare prin închirierea de noi spaţii comerciale în cadrul Cocor Department Store. În acelaşi timp colaborăm cu primăria pentru fluidizarea zonei din vecinătatea parcării Cocor astfel încât să oferim condiţii cât mai bune de acces şi parcare clienţilor noştri” a adăugat Barbulescu.
 
 Situat în centrul istoric al Bucureştiului, Cocor este singurul centru comercial de tip department store, fiind structurat în departamente specializate pe fiecare etaj.
 
 În urmă unei investiţii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis în octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri şi o suprafaţa închiriabilă de 10.000 mp în care sunt găzduite atât branduri internaţionale, cât şi creaţii ale celor mai cunoscuţi designeri români.

 

Cele mai citite

Anchetă Liban: Dispozitivele de comunicații au fost piratate înainte de intrarea în țară

O anchetă preliminară a autorităţilor libaneze arată că pagerele, staţii portabile de emisie-recepţie şi alte dispozitive de transmisie ale Hezbollah care au explodat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă