23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăNunta tradiţională în Antalya

Nunta tradiţională în Antalya

Dacă îţi doreşti o nuntă spectaculoasă şi inedită, căsătoreşte-te în Antalya, superbul oraş aflat în sudul Turciei, pe litoralul Mării Mediterane! Poţi opta pentru o nuntă tradiţională, care se desfăşoară pe parcursul mai multor zile de petreceri şi distracţie pe ritmuri orientale.

În Antalya, vei găsi numeroase hoteluri de lux care pot fi gazda celei mai frumoase zile din viaţa ta! Fie că îţi doreşti o ceremonie intimă sau un eveniment extravagant, personalul de la Titanic Beach Resort Hotel te va ajuta să ai o nuntă aşa cum visezi. Echipa de profesionişti se va ocupa de toate detaliile: de la flori până la meniul de nuntă, inclusiv un spectacol impresionant de focuri de artificii.

Pentru o nuntă tradiţională la hotelul Limak Lara, cuplul este luat de la aeroport cu limuzina. Odată cazaţi la hotel, urmează mai multe etape specifice unei nunţi turceşti: baia miresei, noaptea de henna organizată în holul hotelului (alături de un grup folcloric), prezentarea miresei şi ceremonia de primire a miresei, cu cântece la dairea şi darbuka – instrumente tradiţionale turceşti. Obiceiul e ca o femeie măritată să aplice henna pe o mână a miresei şi o fată nemăritată, pe cealaltă mână. Hair stilistul şi make-up artistul pentru mireasă vor veni la hotel, iar un consultant de nuntă vorbitor de limba engleză va însoţi cuplul pe tot parcursul zilei.

Petrecerea de nuntă are şi ea numeroase ritualuri. De exemplu, se obişnuieşte ca mirilor să li se pună doar un singur rând de veselă, tacâmuri şi un singur pahar, tocmai pentru a se obişnui să mănânce “din acelaşi blid”.

În pachet sunt incluse machiajul si coafura miresei, buchetul miresei şi florile din piept ale mirelui, plata grupului folcloric şi a corului bisericii, masa la restaurant, un set complet de fotografii realizat de un fotograf profesionist, filmarea video etc.

Oferta sejur Antalya

Hotel Titanic Deluxe Beach&Resort 5* – de la 691 Euro/pers., transport cu avionul, transferuri, 7 nopti cazare cu ultra all inclusive, asistenţă turistică. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 211 11 39

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă