21.8 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăÎn Bucureşti preţul garsonierelor noi porneşte de la 23.400 de euro

În Bucureşti preţul garsonierelor noi porneşte de la 23.400 de euro

Ceea ce părea imposibil acum câţiva ani s-a întâmplat: preţurile garsonierelor din Capitală au scăzut mult. Aşa se face că, la ora actuală, o astfel de locuinţă poate costa chiar mai puţin de 30.000 de euro. În general, cele mai multe oferte ieftine vin din cartierul Berceni.

Cea mai ieftină garsonieră prezentată pe portalul www.sudrezidential.ro si care va fi expusă şi la Project Expo, în acest weekend, costă doar 23.400 de euro. Este vorba despre o locuinţă cu suprafaţa construită de aproximativ 36 mp, aflată la parterul unui bloc nou, cu trei etaje din cartierul Berceni, în apropierea staţiei de metrou Dimitrie Leonida.

Şi pe Şoseaua Olteniţei sunt de vânzare garsoniere ieftine. De exemplu, cu 26.000 de euro puteţi cumpăra o locuinţă a cărei suprafaţă construită este de 36 mp şi care se află la parterul unui bloc cu patru etaje. Cu aceeaşi bani, puteţi cumpăra o garsonieră cu suprafaţa construită de 40 mp, situată în aceeaşi zonă.

Dacă nu vreţi sub nicio formă să locuiţi la parter, trebuie să ştiţi că preţurile garsonierelor aflate la etajele 1-3 sunt ceva mai mari. Astfel, preţul unei garsoniere de 35 mp, aflată la etajul 1, în zona Dimitrie Leonida din cartierul Berceni porneşte de la 25.000 de euro, conform www.sudrezidential.ro, şi poate ajunge la 29.720 de euro.

Altfel stau lucrurile în cazul în care preferaţi să locuiţi în alte zone ale Capitalei, precum Militari sau Titan. De exemplu, preţul unei garsoniere în ansamblurile Quadra (Politehnică -Militari) şi Răsărit de Soare (Titan) porneşte de la 39.000 de euro, plus TVA de 5%.

O garsonieră de circa 41 mp construiţi în ansamblul Confort City, din Vitan costă 39.500 de euro, însă, până pe 30 iunie 2011, puteţi beneficia de o super-ofertă: preţul scade la 29.500 de euro plus TVA.

Cele mai citite

Platforma X a lui Elon Musk își schimbă poziția în fața Curții Supreme din Brazilia, cerând ridicarea interdicției

Într-o schimbare semnificativă de atitudine, platforma de socializare X, deținută de Elon Musk, a declarat Curții Supreme din Brazilia că a respectat ordinele de...

Ministrul Energiei anunţă măsuri speciale pentru a pregăti reţeaua energetică în faţa condiţiilor meteorologice extreme

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat finalizarea unui nou comandament energetic, cu scopul de a pregăti România pentru fenomenele meteorologice extreme prognozate în următoarele...

Pilații din Pontus Euxinus

În politica noastră cea de toate zilele – ia-o, Doamne, și du-o de aici! -, prinde rădăcini tot mai solide un obicei care,...
Ultima oră
Pe aceeași temă