15.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăGedeon Richter imprumuta bani pentru investitii

Gedeon Richter imprumuta bani pentru investitii

Grupul Richter Gedeon va acorda sub forma de imprumut firmei subsidiare din Romania, Gedeon Richter Targu Mures, suma de 23,67 milioane de euro pentru finantarea programului de investitii din acest an.
Richter Gedeon, cel mai mare producator de farmaceutice din Ungaria, detine in Romania o fabrica de medicamente la Targu-Mures, o reprezentanta care administreaza portofoliul de medicamente importate din Ungaria, grupul Dita, cu activitati in distributia farmaceutica, firma de retail Gedeon Richter Farmacia, precum si o companie pentru strategii de dezvoltare, Armedica Trading.
Angajarea imprumutului a fost decisa in Adunarea Generala a Actionarilor Gedeon Richter  Romania, din Targu Mures, desfasurata la data de 10 decembrie 2007.
Contractul de imprumut este incheiat pentru perioada 2008-2013, suma urmand sa fie rambursata incepand cu anul 2009, in transe anuale, pana la 31 decembrie 2013.
In primele noua luni ale anului trecut, Gedeon Richter Romania a inregistrat vanzari de 104,4 milioane de dolari, incluzand rezultatele activitatii de productie si distributie, precum si importurile.

Cele mai citite

Ghid rapid pentru machiajul perfect în 5 pași

Când vine vorba de machiaj, simplitatea este cheia. Dacă te grăbești dimineața sau ai un eveniment neașteptat, e important să ai o rutină rapidă...
00:02:44

Video”M-am declarat vinovat de jurnalism”, spune Julian Assange, fondatorul Wikileaks

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a declarat marți că a fost eliberat după ani de încarcerare doar pentru că s-a declarat vinovat de a face...

Inflația din zona euro scade sub ținta BCE: posibilă reducere a ratei dobânzii

Inflația din zona euro a scăzut în septembrie la 1,8%, marcând prima dată în ultimii trei ani când aceasta coboară sub ținta stabilită de...
Ultima oră
Pe aceeași temă