17.9 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăApartamente construite în nord la preţuri practicate în sud

Apartamente construite în nord la preţuri practicate în sud

Dezvoltat în partea de nord a capitalei şi finalizat în toamna lui 2009, ­ansamblul Ambiance ­Residence oferă 39 de apartamente, ce pot fi achiziţionate prin rate la dezvoltator pe o ­perioadă de trei ani, fără dobândă şi comisioane

Ambiance Residence este primul proiect rezidenţial dezvoltat de compania Dezim Development, parte a Grupului Romstal Investment. Compania are ca obiectiv pe lângă administrarea şi valorificarea investiţiilor imobiliare deţinute şi investiţii în proiecte de dezvoltare imobiliară în zone rezidenţiale sau industriale. Cu o investiţie din fonduri proprii, ansamblul a fost demarat în vara anului 2008 şi finalizat într-o singură fază în luna octombrie din 2009. „Am dorit să venim în întâmpinarea clienţilor cu un concept care să răspundă provocării stilului de viaţă contemporan şi să creeam spaţiul pentru un confort sporit, care să fie accesibil şi adaptat pieţei” a declarat Mircea Mureşan, coordonator dezvoltare imobile Dezim Development.

Apartamente la parter cu terasă de până la 100 mp
Construit pe o suprafaţă de teren de 3.250 mp în permietrul delimitat de Şos. Ghe. Ionescu Sişesti, Drumul Regimentului şi Str. Jandarmeriei, proiectul beneficiază de acces facil din DN1 şi Şoseaua de Centură. „Am dorit să dezvoltăm în acest areal, deoarece prezintă un potenţial ridicat, având în vedere că se află la circa 7 km de centrul Bucureştiului, iar infrastructura prezentă asigură un nivel ridicat de locuire” afirmă Mircea Mureşan.
Proiectul a fost ridicat în apropiere de Pădurea Băneasa şi Lacul Griviţa. Totodată beneficiază de acces imediat la puncte de interes, precum grădiniţe, şcoli, licee, cabinete medicale, farmacii, zona comercială Băneasa, cafenelele sau restaurante. Un alt avantaj îl reprezintă distanţa relativ mică faţă de cele două aeroporturi ale capitalei (Băneasa şi Otopeni).
Ansamblul are o suprafaţă totală construită de 5.860 mp, fiind alcătuit dintr-un bloc dispus pe subsol, parter şi două etaje, cu trei scări de acces. Acesta cuprinde 39 de apartamente cu una, două şi trei camere cu suprafeţe utile care pornesc de la 37,27 mp pentru o garsonieră şi poate ajunge până la 145,95 mp pentru trei camere. Apartamentele la parterul blocului beneficiază de terase ce intră în cota indiviză. Acestea au suprafeţe care pot ajunge până la 100 mp şi se predau amenjate cu gazon şi îngrădite cu garduleţ de protecţie.
Blocul are o structură din beton armat, cu ziduri din BCA şi termosistem din polistiren extrudat de 10 cm. Compartimentările interioare au fost realizate din profile metalice şi gips-carton, izolate la interior cu vată minerală. Pe lângă facilităţile zonei, dezvoltatorul oferă în cadrul proiectului acces securizat cu suparveghere video si paza 24 de ore, spaţii verzi, o sală de fitness în curs de amenjare şi 39 de locuri de parcare subterane cu sistem de ventilaţie şi acces cu telecomandă. Preţul unui loc de parcare este de 15.000 de euro+TVA.

1.190 de euro/mp cu posibiliatatea de personalizare a finisajelor
Apartamentele se predau complet finisate, cu băi utilate şi aer condiţionat. Dezvoltatorul oferă posibilitatea propietarilor să personalizeze apartamentul, aceştia putând alege finisajele într-un buget prestabilit. Din cele 39 de unităţi până acum au fost vândute jumătate, iar cei care au cumpărat sunt persoane cu venituri peste medie. „Cu toate că ne aşteptam ca cerera să fie mai mare pentru două camere, totuşi aceasta s-a îndrepat mai mult pentru trei camere, motivaţia clineţilor fiind suprafeţele mai mari şi preţul mai accesibil” spune Mircea Mureşan.
Preţul apartamentelor este de 1.190 de euro/mp+TVA, dezvoltatorul oferind câteva soluţii de finanţare. Astfel, pe lângă varinata standard prin care puteţi plăti un avans de minim 25% la antecontract şi restul de bani la semnarea contractului, aveţi posibilitatea să cumpăraţi prin rate la dezvoltator fără dobândă şi comisioane de administrare, cu un avans de 25%, restul putând fi achitaţi în tranşe lunare sau trimestriale într-un intreval de trei ani. Totodată, în cazul în care nu dispuneţi de avans, puteţi închiria apartamentul dorit, iar în timp chiria se poate constitui ca avans. Chiria porneşte de la 550 de euro+TVA pentru două camere, în preţ fiind inclus şi locul de parcare. 

Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă