Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zdrobire la Stadionul Madagascar ucide 16 în timpul sărbătorilor naționale

Cel puțin 16 persoane au fost zdrobite în un stadion din Madagascar în timpul sărbătorilor de sărbătoare a independenței, raportează BBC.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 27.06.2019 - 21:24

Detaliile sunt neclare, dar autoritățile au declarat că dezastrul s-a întâmplat în timp ce oamenii au încercat să părăsească stadionul după o paradă iar poliția a închis porțile stadionului.

Mai multe zeci de persoane au fost rănite în stadionul din Antananarivo, capitala țării.

 

Agenția de știri AFP informează că, după paradă, oficialii de securitate au deschis porțile pentru a permite spectatorilor să plece.

Dar martorii spun că mai multe porți au fost închise imediat și mulțimile au fost blocate de poliție, provocând o strivire moartală.

"Când organizatorii au deschis poarta, am fost în prima linie, în coada de așteptare", a declarat Jean Claude Etienne Rakotoarimanana, 29 de ani, care a suferit vânătăi în timpul incidentului.

"Dintr-o dată oamenii au alergat să ajungă în fața noastră, ne-au împins, unii chiar ne-au lovit și ne-au tras", a adăugat el, spunând că a leșinat ca rezultat.

Președintele Andry Rajoelina a vizitat mai târziu victimele din spital și a declarat reporterilor că statul va acoperi costurile medicale ale celor răniți.

Citește totul despre:

#uciși #madagascar #lazi

Comentarii

loading...