Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un lanț de restaurante cunoscut va elimina paiele din plastic din Marea Britanie și Irlanda

McDonald’s va elimina din restaurantele britanice şi irlandeze, începând cu luna septembrie, paiele din plastic şi le va înlocui cu unele din hârtie, scrie BBC.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 15.06.2018 - 13:57

Lanţul de restaurante foloseşte zilnic, în Marea Britanie, 1,8 milioane de paie din plastic.

Decizia a fost luată, spun reprezentanţii McDonald’s, şi la solicitarea clienţilor.

În luna aprilie a acestui an, guvernul britanic a propus interzicerea în Anglia a paielor din plastic şi a beţişoarelor cu vată. Secretarul de stat privind problemele de mediu, Michael Gove, a precizat că aceasta poate reprezenta o măsură semnificativă în ceea ce priveşte protejarea mediului.

McDonald’s va încerca să schimbe paiele din plastic şi în cazul unor restaurante din Franţa, Norvegia şi Statele Unite. În unele ţări, ele sunt oferite odată cu băuturile doar la cerere.

Comentarii

loading...