Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump vrea să plătească taxe și impozite reduse

Președintele Statelor Unite a anunţat că se mută cu reşedinţa fiscală la Palm Beach, în Florida, din New York. O sursă anonimă apreciază că preşedintele a calculat că acest loc de reşedinţă ar fi - din punct de vedere fiscal - mai avantajos pentru el.

Share

Rl online 0 comentarii

01.11.2019 - 13:15

Preşedintele american Donald Trump, care se consideră ”tratat foarte rău” de către oraşul său natal New York, a anunţat că se mută cu reşedinţa fiscală la Palm Beach, în Florida, relatează AFP.

”Familia mea şi cu mine vom transforma Palm Beach (Florida) în principalul nostru loc de reşedinţă”, a scris pe Twitter fostul om de afaceri.

”Ador New Yorkul şi newyorkezii şi aşa va fi mereu, dar, din nefericire, în pofida milioanelor pe care le plătesc impozit municipalităţii, colectivităţilor locale şi statului în fiecare an, am fost tratat foarte rău de către aleşi atât (la nivel de) oraş, cât şi (la nivel de) stat”, a deplâns el.

”Puţini au fost trataţi atât de rău”, a insistat el.

Potrivit The New York Times (NYT), Donald Trump şi soţia sa Melania au notificat deja fiscul, în septembrie, cu privire la faptul că principala lor reşedinţă este de-acum Palm Beach (sud-est).

Cotidianul citează o sursă anonimă care apreciază că preşedintele a calculat că acest loc de reşedinţă ar fi - din punct de vedere fiscal - mai avantajos pentru el.

Casa Albă a refuzat să facă vreun comentariu.

În fapt, în afară de Casa Albă, şeful statului american a petrecut cel mai mult timp, de când a intrat în funcţie, la complexul său Mar-a-Lago - 99 de zile - decât la apartamentul său din Trump Tower, în centrul Manhattanului - 20 de zile.

Donald Trump este nepopular în oraşul său natal, care votează în mod tradiţional cu opozanţii săi democraţi.

Trump Tower este un loc de maniefstaţii regulate, iar autorităţile locale s-au opus în multe rânduri planurilor miliardarului.

”Adio şi n-am cuvinte”, a reacţionat pe Twitter guvernatorul statului New York Andrew Cuomo. ”Nu este ca şi cum @realDonaldTrump îşi plătea impozitele aici, oricum. Al tău e, Florida”.

Comentarii

loading...