15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalTrump lansează acuze grave la adresa FBI

Trump lansează acuze grave la adresa FBI

Trump critică FBI şi sugerează că sugerează că agenţia ar fi colectat informaţii despre campania prezidenţială în 2016. El a citat surse anonime, conform cărora cel puţin un reprezentant FBI ar fi fost infiltrat în campania sa, în scop politic. 

“Dacă este adevărat, va deveni cel mai mare scandal politic”, a declarat Donald Trump pe Twitter. 

Fostul primar al oraşului New York şi unul din actualii avocaţi ai preşedintelui, Rudolph Giuliani, a declarat că nu are informaţii clare despre acest subiect şi că “nici preşedintele nu ştie sigur dacă a existat un astfel de individ”, a relatat CNN. 

Cu toate acestea, Donald Trunp şi Rudolph Giuliani nu au putut oferi informaţii clare privind infiltrarea guvernamentală în campania prezidenţială din 2016. 

În timp ce procurorul special Robert Mueller investighează posibilele relaţii între echipa de campanie a lui Trump şi Rusia, preşedintele american şi aliaţii săi susţin că este o strategie a Departamentului de Justiţie prin care să îi submineze administraţia. 

Trump a negat că ar fi luat legătura cu cineva din Rusia, numind ancheta lui Mueller o “vânătoare de vrăjitoare”. Rusia a negat la rândul ei că ar fi avut ingerinţe. 

Reprezentanţii agenţiei FBI au refuzat să dea declaraţii în urma acuzaţiilor lui Trump.

 

Cele mai citite

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...

Luis Rubiales, fostul președinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, ar putea ajunge la închisoare

Luis Rubiales, fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, riscă să ajungă la închisoare din cauza problemelor ce continuă după finala Cupei Mondiale de...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă