15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalTrooper revine în Bucureşti pe 27 mai

Trooper revine în Bucureşti pe 27 mai

Trooper revine în Capitală, peste aproximativ 2 săptămâni, pentru un alt concert, de data aceasta un concert old-school heavy metal. Concertul va avea loc pe 27 mai, la Music Hall, începând cu ora 22.00.
 
 Ultimul concert pe care aceştia l-au avut în Bucureşti a fost pe data de 6 mai, la Club Wings. Concertul a fost unul memorabil şi a marcat revenirea pe scenă a artiştilor, după o pauză de câteva luni, generată de operaţia pe coloană pe care a suferit-o chitaristul trupei – Aurelian Dincă – „Balaurul”. 
 
 Băieţii de la Trooper le pregătesc fanilor o mulţime de surprize: lucrează la un nou album (care va fi lansat spre sfârşitul anului), iar în decembrie vor să re-editeze concertul de acum un an şi jumătate, în care au pus în scenă o operă rock, cu actori, orchestră şi decoruri. Acesta va avea loc în cinstea lui Vlad Ţepeş, domnitorul Ţării Româneşti din secolul XV, care a murit în luna decembrie. Cea mai apropiată surpriză de care vor avea parte fanii Trooper este pe data de 27 mai, aceasta fiind data următorului concert pe care aceştia îl vor susţine la Bucureşti, la Music Hall. Nu au uitat nici de fanii din ţară, Trooper urmând să fie prezenţi şi la Braşov, pe 14 mai, la Club RockStadt. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă