16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăInternaționalTom Hanks şi soţia sa, infectaţi cu coronavirus

Tom Hanks şi soţia sa, infectaţi cu coronavirus

Tom Hanks şi soţia sa, Rita wilson, au fost diagnosticaţi cu coronavirus


”Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răciți. În plus, aveam dureri musculare.” a declarat Tom Hanks, actor

Într-un anunț pe Instagram făcut acum câteva ore, actorul anunță că, după ce el și soția sa Rita Wilson s-au simțit obosiți și au avut simptome de răceală, și-au făcut analizele pentru coronavirus și acestea au ieșit pozitive.
„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răciți. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a subliniat Tom Hanks.
Actorul a fost testat în Australia, acolo unde lucrează la un nou film
Actorul şi soţia sa au mers la doctor să vadă ce se întâmplă, iar rezultatul a fost unul cât se poate de şocant.
„Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”, a scris Tom Hanks pe pagina personală de Instagram. Fotografia care însoțește mesajul este sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită.
 
Tom Hanks și soția sa Rita erau la filmări în Australia pentru o peliculă despre viața lui Elvis Presley. Hanks interpreta rolul managerului excentric al marelui cântăreț când a fost depistat cu coronavirus. Australia are în acest moment 120 de cazuri confirmate.
 
Vestea a stârnit un șoc în rândul americanilor, Tom Hanks fiind unul dintre cei mai respectați actori, prin conduita sa implicată din afara studiourilor. 
 
Warner Bros a confirmat că Tom Hanks se află în Australia, pentru a juca într-un film despre Elvis Presley.
„Colabărăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el.
Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume”, a comunicat Warner Bros.

Tom Hanks s-a născut în anul 1956. Actorul a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Tom Hanks a devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în multe comedii, dintre care amintim: „Bosom Buddies” (1980), „Vreau să fiu mare/ Big” (1988), „Nopţi albe în Seattle/ Sleepless in Seattle” (1993). Consacrarea i-au adus-o rolurile dramatice precum cel din „Forrest Gump” (1994), „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan” (1998), „Naufragiul/ Cast Away” (2000), „Căpitanul Phillips/ Captain Phillips” (2013) …ș.a.m.d.
 

Cele mai citite

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Gov-Smart:Prima platformă din lume care oferă administrație publică ca serviciu, digitalizează instituțiile publice din România

Gov-Smart anunță lansarea unei soluții inovatoare care promite să transforme administrația publică din România prin digitalizare completă și automatizare avansată. Prin implementarea modulelor interconectate specifice...

Primar din Buzău și mai mulți funcționari, cercetați penal pentru fals în înscrisuri oficiale

Vasile Săcuiu, primarul PSD al comunei Scorțoasa din județul Buzău, este în centrul unei anchete penale alături de mai multe persoane din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă