17.6 C
București
duminică, 8 septembrie 2024
AcasăInternaționalTarife reduse la abonamentele festivalului Rock the City

Tarife reduse la abonamentele festivalului Rock the City

Cea de-a treia ediţie a festivalului „Rock the City” anunţă reduceri de preţuri. Astfel, în următoarele zile, abonamentele vor avea un preţ de 180 lei, la categoria Normal Circle, iar oferta este valabilă până la începerea festivalului.

Restul categoriilor rămân la preţul iniţial. Persoanele care deja au achiziţionat un abonament au două posibilităţi de schimbare: fie la intrare vor cere înlocuirea abonamentului la Normal Circle cu unul la categoria Golden Circle, fie merg la dealerul de unde l-au achiziţionat pentru recuperarea diferenţei.

Reducerea abonamentelor se datoreaza sponsorului şi partenerului evenimentului, Ursus. „Ursus nu ar fi încheiat un parteneriat cu D&D East Entertainment dacă nu ar fi existat convingerea că evenimentul va fi cu casele inchise”, a declarat Mihai Bonca, Senior Brand Manager Ursus.

Ediţia 2011 a „Rock the City” se anunţă deosebită, în primul rând pentru revenirea la Bucureşti a trupei Judas Priest, concert ce face parte din ultimul turneu al formaţiei „Epitaph World Tour”, aşadar se anunţă un concert memorabil.

După cum Lenţi Chiriac, Production Manager D&D East Entertainment, a declarat, producţia festivalului din acest an este asigurată de trupele invitate, aşadar cei care vor fi la Romexpo din Bucureşti în perioada 1-3 iulie vor avea parte de show-uri spectaculoase.

Şi asta pentru că line-up „Rock the City” poate concura cu orice festival de heavy-metal din Europa, la Bucureşti fiind aşteptaţi Judas Priest, Whitesnake, Papa Roach (pentru prima dată în România), The Prodigy (pentru a patra oară la noi în ţară), Mike and The Mechanics, Therapy şi Hatebreed. Acestora li se vor alătura şi patru trupe româneşti de hard&heavy: Trooper, Monarchy, Voodoo şi Metrock.

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim, prin magazinele Vodafone, Domo, Germanos, Orange, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, dar şi online pe eventim.ro.

Cele mai citite

Film românesc, premiat la Festivalul Internațional de la Veneția

Filmul "Anul nou care n-a fost", regizat, scris și produs de Bogdan Mureșanu, a câștigat două premii la Festivalul Internațional de la Veneția: Premiul...

Atacurile israeliene din Fâșia Gaza au făcut 61 de morți în 48 de ore

Loviturile militare israeliene din Fâșia Gaza au ucis cel puțin 61 de persoane în decurs de 48 de ore, au declarat sâmbătă medicii locali,...

Un pod peste Tisa de la granița cu Ucraina intră în reparații capitale

Podul peste Tisa intră în reparaţii. De luni vor fi restricţii, timp de 30 de zile, între orele 10.00-15.00. În baza studiilor făcute de către...
Ultima oră
Pe aceeași temă