Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ștefan Pricopie (Sursa foto: Facebook)

Studentul român de la Manchester care a câștigat Global Undergraduate Awards 2019

Un student român de la Universitatea din Manchester se numără printre laureaţii Global Undergraduate Awards - Global Winners 2019.

Share

Filip-Mihael Bodoc 0 comentarii

Actualizat: 16.09.2019 - 22:03

Acest program recompensează realizări originale şi creative ale studenţilor, potrivit site-ului organizaţiei care decernează premiile. Ştefan Pricopie, student la Universitatea din Manchester, a câştigat în cadrul categoriei Economie.

Distincţiile sunt oferite de o organizaţie nonguvernamentală aflată, din 2012, sub patronajul preşedintelui Irlandei, Michael D. Higgins. Câştigătorii celor 25 de categorii, reprezentând diferite discipline academice, au fost aleşi în urma evaluării realizate de un juriu format din peste 400 de membri ai comunităţii academice şi după analiza celor 3.400 de proiecte înscrise.

Studenţii câştigători îşi vor prezenta proiectele în cadrul 2019 UA Global Summit, desfăşurat în luna noiembrie la Dublin.

Comentarii