16.1 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalSpectacol de zile mari cu Bere Gratis în garajul Europa FM

Spectacol de zile mari cu Bere Gratis în garajul Europa FM

Ieri seară în Garajul Europa FM berea a fost gratis şi la propriu şi la figurat. Timp de o oră prietenii şi fanii trupei Bere Gratis au asistat la un concert neconvenţional.

Miţă şi colegii săi de trupă şi-au adus aminte de începuturi, de primele repetiţii care au avut loc tot într-un garaj, au cântat piese de la debut şi au povestit despre planurile de viitor.

Alături de fanii trupei, Garajul Europa FM i-a găzduit aseară pe doi dintre cei mai importanţi sportivi ai României şi în acelaşi timp buni prieteni ai formaţiei: campioana olimpică la canotaj, Elisabeta Lipă şi campionul olimpic la haltere, Nicu Vlad.

„Pe Miţă l-am cunoscut la o nuntă acum 10 ani. Nu ştiu câţi prieteni de suflet are el în lumea artistică, dar din lumea sportivă are cu siguranţă foarte mulţi. …Este uimitor ce se întâmplă aici.  Niciodată nu mi-am imaginat că o să asist la un spectacol al formaţiei Bere Gratis într-un garaj.”, a declarat Elisabeta Lipă, o prezenţă constantă la evenimentele importante din istoria formaţiei.

În timpul repetiţiilor dinaintea concertului trupa Bere Gratis a înregistrat în Garajul Europa FM fragmente pentru o piesă care va apărea pe următorul album.

După show-ul oferit de cei de la Bere Gratis, Garajul Europa FM se pregăteşte pentru un nou concert. Pe 1 iunie, chiar de ziua ei, Monica Anghel va concerta ca la începuturi în deja celebrul Garaj Europa FM.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: „Anul viitor vom putea cumpăra anvelope #produseînRomânia!”

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat pe Facebook că, începând de anul viitor, românii vor putea achiziționa anvelope fabricate în România, după inaugurarea noii fabrici...

Romgaz a încheiat un contract de creditare în valoare de 150.000 de milioane de euro

Linia de creditare este deschisă pentru 3 ani și va acoperi nevoile de capital de lucru ale Romgaz Romgaz a notificat investitorii de pe bursă...

Țara vecină cu România care reintroduce serviciul militar obligatoriu

Guvernul Serbiei a aprobat vineri reintroducerea serviciului militar obligatoriu, o măsură eliminată în urmă cu 15 ani, conform declarațiilor președintelui Aleksandar Vucic. Președintele a considerat...
Ultima oră
Pe aceeași temă