Foto Arhiva

Serbia: Arbitru arestat 30 de zile, fiind bănuit că a influenţat rezultatul unui meci

Justiţia sârbă a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a arbitrului Srdjan Obradovici, bănuit că a influenţat rezultatul unui meci din prima ligă, important în lupta pentru calificarea în Liga Europa.

Share

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2018 - 12:32

Tribunalul superior din Novi Sat a luat această decizie cu scopul de a-l împiedica pe arbitru să inflenţeze martorii în acest caz, a declarat pentru AFP Ivana Karapandzici, purtător de cuvânt al instanţei.

Obradovici "este bănuit că a profitat de poziţia sa oficială pentru a favoriza echipa gazdă în meciul dintre FC Spartak şi FK Radnicki de la Subotica", a anunţat poliţia, după ce l-a reţinut, marţi, pe central.

Spartak Subotica a învins, duminică, pe teren propriu, pe Radnicki Niş, cu 2-0 (0-0), în etapa a VI-a a play-off-ului campionatului sârb, penultima. Ambele goluri au fost marcat din penalti, al doilea fiind acordat greşit, potrivit presei locale.

Înaintea ultimei etape, Spartak este pe locul 3, cu 37 de puncte, şi şi-a asigurat în proporţie ridicată participarea în preliminariile Ligii Europa, în timp ce Radnicki este pe locul 4, cu 34 de puncte.

Comentarii