8.2 C
București
vineri, 25 octombrie 2024
AcasăInternațional"Săptămâna RL", o publicaţie gratuită pentru toţi cititorii

„Săptămâna RL”, o publicaţie gratuită pentru toţi cititorii

Un nou produs media a apărut pe piaţa românească. Săptămâna RL este un concept total nou si l-am asemanat cu o ceasca de cafea fierbinte 3 în 1 plina de aroma, gust si savoare.
Cititorii noştri vor primi „aroma” agendei celor mai importante evenimente ce vor fi tratate in detaliu de România Liberă şi de suplimentele sale in decursul saptamanii viitoare, devenind astfel observatori privilegiaţi ce asista la un soi de avanpremieră a presei.

În al doilea rând, vor „gusta” din evenimentele saptamanii în curs.

Si in cele din urma, la un nivel mai profund, veti putea „savura” o sinteză a evenimentelor din săptămâna care s-a încheiat duminică.

Cititorii noştri se bucura astfel de o informare de calitate, pentru a înţelege tendinţele prezente în societatea noastră.

Totul concentrat în opt pagini, întocmai cum aroma cafelei este concentrată într-o linguriţă.

Practic, acest proiect editorial este un parteneriat între redacţie şi voi, cititorii noştri. Tocmai de aceea, vrem să vă invităm să participaţi la realizarea agendei redacţiei. Spuneţi-ne, la adresa saptamana@romanialibera.ro ce subiecte sau ce categorii de informaţii doriţi să regăsiţi în paginile noastre, iar noi vom face tot ceea ce ne stă în putinţă să vă oferim ceea ce doriţi.

Cele mai citite

Etapa a 3-a Europa League: Glasgow Rangers-FCSB 4-0

FCSB a pierdut în deplasare cu Glasgow Rangers, scor 0-4, în etapa a 3-a din Europa League. În urma acestui rezultat, campioana României a...
Ultima oră
Pe aceeași temă