4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalRoxette lanseazฤƒ primul album dupฤƒ 10 ani de pauzฤƒ

Roxette lanseazฤƒ primul album dupฤƒ 10 ani de pauzฤƒ

Dupฤƒ 25 de ani de succes internaลฃional ลŸi peste 70 de milioane de albume vândute, Roxette revine în atenลฃia fanilor sฤƒi, dupฤƒ o pauzฤƒ de aproape un deceniu, cu un nou material discografic ce urmeazฤƒ a fi lansat pe 11 februarie 2011, potrivit unui comunicat Emagic.

Albumul se va numi „Charm School” ลŸi va fi promovat în cadrul turneului mondial pe care care celebrul duo suedez îl va susลฃine anul viitor ลŸi care îi va aduce pe cei doi artiลŸti pentru prima datฤƒ ลŸi la BucureลŸti, pe 31 mai, la Zone Arena.
Ideea unui album a luat naลŸtere în timpul primelor concerte susลฃinute de Roxette în formulฤƒ consacratฤƒ în cadrul turneului Night of The Proms, primul dupฤƒ cei aproape 10 ani de pauzฤƒ.

„În acele momente am început sฤƒ ne gândim la viitor ลŸi sฤƒ facem planuri legate de un nou material –  un album care sฤƒ captureze cele mai bune momente ale trupei Roxette… privind în acelaลŸi timp înainte!” a afirmat Per Gessle.

AลŸa au început înregistrฤƒrile pentru „Charm School”, un album cu 12 piese care alterneazฤƒ între ritmuri energizante de pop autentic ลŸi balade rฤƒvฤƒลŸitoare în stilul reprezentativ al trupei, împrospฤƒtat cu un sound elaborat ลŸi extrem de captivant.

„Pentru mine, punctul de plecare a fost întotdeauna acela de a scrie piese pentru vocea lui Marie. Ea are abilitatea de a te face sฤƒ crezi în fiecare cuvânt pe care îl intrepreteazฤƒ, motiv pentru care ea aduce poveลŸtile la viaลฃฤƒ. Ca ลŸi compozitor, acesta este un privilegiu incredibil de care mฤƒ pot bucura din nou, dupฤƒ atâลฃia ani” declarฤƒ Per. „Charm School” este cel de-al optulea album de studio din cariera trupei ลŸi primul pe care Marie ลŸi Per îl lanseazฤƒ dupฤƒ reunirea lor din 2009. Materialul va apฤƒrea pe piaลฃฤƒ pe 11 februarie 2011, la doar o zi dupฤƒ lansarea oficialฤƒ a primului single intitulat „She’s Got Nothing On (But The Radio)”.
 
 Piese de pe noul album, dar ลŸi câteva dintre cele mai cunoscute hit-uri Roxette vor putea fi ascultate live în cadrul concertului pe care Marie ลŸi Per îl vor susลฃine la BucureลŸti pe 31 mai 2011, la Zone Arena.

Cele mai citite

Pensionare anticipatฤƒ pentru romรขnii care locuiesc รฎn zone poluate

Un proiect legislativ, adoptat tacit de Senat, reintroduce aceastฤƒ pensionare anticipatฤƒย  De la 1 septembrie, noua Lege a pensiilor a รฎnlocuit-o pe cea anterioarฤƒ ศ™i...

Fii brand รฎntรขi la tine acasฤƒ

Flori rare, crescute cu greu, uneori la umbrฤƒ, deศ™i au nevoie de luminฤƒ ศ™i soare mult, produsele romรขneศ™ti sunt rara avis pe rafturile marilor...

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ