13.5 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalRomânia liberă lansează cartea "William & Kate: A Royal Love Story"

România liberă lansează cartea „William & Kate: A Royal Love Story”

 
 Vineri 29 aprilie, în ziua căsătoriei prinţului William al Marii Britanii cu Kate Middleton, România liberă lansează, în exclusivitate pe piaţa media din România, cartea „William & Kate: A Royal Love Story”.
 
 Scrisă de jurnalistul publicaţiei The Sun, James Clench, cel mai important corespondent pe problemele Casei regale, cartea „William şi Kate: A Royal Love Story” este povestea din spatele celei mai remarcabile idile a timpurilor noastre. Tipărită în condiţii deosebite şi bogat ilustrată cu imagini care prezintă cuplul în ipostaze ale vieţii de zi cu zi „William şi Kate: A Royal Love Story” este istoria iubirii dintre un prinţ şi o femeie „stralucitoare, graţioasă şi inteligentă”. În 12 capitole, ce se întind pe aproape 200 de pagini, cartea urmăreşte povestea captivantă a celor doi, de la prima întâlnire până în pragul mariajului. În paginile cărţii cititorii vor găsi aspecte mai puţin cunoscute, din decursul celor aproape 10 ani de relaţie ai perechii William şi Kate, precum şi fotografii în exclusivitate. 
 
 Cartea „William şi Kate: A Royal Love Story” poate fi  cumpărată de la toate chioşcurile de presă, în perioada 29 aprilie -13 mai, împreună cu România Liberă, la preţul special de 9,9 lei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă