21.8 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalReduceri pentru biletele la concertul Scorpions

Reduceri pentru biletele la concertul Scorpions

În perioada 21-24 aprilie fanii Scorpions sunt invitaţi în oricare din magazinele partenere Biletoo pentru a cumpăra bilete la concertul din iunie al trupei Scorpions, cu 15% mai ieftine.Oricine cumpără în această perioadă un bilet la Gazon A sau la Gazon B primeşte o reducere de 15%.
 
 Această promoţie este valabilă în toată reţeaua BILETOO.RO şi online pe www.biletoo.ro. În cazul în care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi făcută prin card sau ramburs, în ambele cazuri livrarea făcându-se face la domiciliu, prin curier. Biletele comandate online în această perioadă vor fi livrate începând cu data de 26 aprilie.
 
  Preţurile biletelor sunt următoarele:
 128 lei (preţ întreg) – Gazon B -> cu reducerea de 15%, cumpărătorul plăteşte doar 108.8 lei
 190 lei (preţ întreg) -Gazon A -> cu reducerea de 15%, cumpărătorul plăteşte doar 161.5 lei
 265 lei – Golden Circle
 350 lei – Tribună
 
 Scorpions, cel mai vechi grup de rock german vine în România pentru ultima oară, pentru un concert de adio. În deschidere vor cântă Trooper şi Christian Becker & Avenue!
 
 Concertul „Scorpions” este organizat de Project Events, va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucureşti şi face parte din turneul de adio al nemţilor: „Get Your Sting And Blackout World Tour”.

Cele mai citite

România obține 1,5 miliarde de euro din Fondul european de Coeziune pentru refacerea zonelor devastate de inundații

Răspunsul de urgență al Comisiei Europene vine cu alocarea a 10 miliarde de euro, jumătate din sumă fiind pentru Polonia Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von...

Economia mondială arată ca în anii 1920, declară șefa Băncii Centrale Europene

Christine Lagarde spune că există paralele între cele două perioade, dar azi avem instrumente să gestionăm schimbările structurale Economia globală se confruntă cu fisuri comparabile...
Ultima oră
Pe aceeași temă