Foto: Facebook / Maria Zaharova

Purtătoarea de cuvânt a Diplomației ruse l-a comparat pe președintele Serbiei cu Sharon Stone

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a fost pe punctul să declanșeze un conflict diplomatic, după ce l-a comparat pe președintele Serbiei, aflat în vizită la Donald Trump, cu Sharon Stone în filmul "Basic instinct".

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 07.09.2020 - 18:21

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a fost pe punctul să declanșeze un conflict diplomatic, după ce a comparat atitudinea președintelui Serbiei, pe timpul unei vizite la Donald Trump, cu prestația actriței Sharon Stone în filmul "Basic instinct", relatează agențiile internaționale de presă.

Maria Zaharova notase, într-o postare pe Facebook, că la întâlnirea de la Casa Albă, de săptămâna trecută, preşedintele Aleksandar Vucic s-ar fi aşezat pe scaun în faţa preşedintelui Donald Trump în aceeași poziţie folosită de actriţa Sharon Stone în filmul ''Basic instinct''.

Pentru a fi mai explicită, Maria Zaharova își însoțise postarea de pe Facebook cu două fotografii - una a președintelui Serbiei la Casa Albă, alta a lui Sharon Stone în filmul ''Basic instinct''.

"Dacă sunteţi invitat la Casa Albă, iar scaunul pe care staţi a fost pus în aşa fel încât pare că vă aflaţi la un interogatoriu, ar trebui să staţi ca în poza numărul 2. Oricine aţi fi. Credeţi-mă", a scris Maria  Zaharova pe Facebook.

Președintele Vucic a avut o reacție de răspuns, de la Bruxelles, în care a spus că "Maria Zaharova vorbeşte de cele mai multe ori despre ea însăşi, iar primitivismul şi vulgaritatea pe care le-a arătat vorbesc despre ea şi, în numele lui Dumnezeu, despre cei care au plasat-o pe ea acolo".

Comentarii