Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Program de schimburi diplomatice între Ungaria şi Republica Moldova

Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a semnat acorduri bilaterale privind cooperarea diplomatică, ştiinţifică şi educaţională cu omologii săi din Republica Moldova, Tunisia, Namibia şi Autoritatea Palestiniană, în marja Adunării Generale a ONU de la New York.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2018 - 10:42

Ţările respective se află în atenţia politicii externe a Ungariei ca parte a strategiei acesteia de a se deschide spre Est, a declarat marţi ministrul pentru agenţia ungară de presă.

Acordurile semnate cu Namibia şi Autoritatea Palestiniană vizează oferirea de granturi unor tineri pentru a urma studii universitare în Ungaria.

Iar înţelegerile convenite cu Republica Moldova şi Tunisia vizează programe de schimburi diplomatice.

Comentarii

loading...