4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalPrinţul Harry se va alătura unei patrule împotriva braconierilor în Malawi

Prinţul Harry se va alătura unei patrule împotriva braconierilor în Malawi

Ducele de Sussex şi-a lăsat soţia, Meghan şi fiul de patru luni, Archie, în Africa de Sud şi şi-a continuat singur turneul în Botswana, Angola şi Malawi.

Harry a ajuns în Malawi duminică, s-a întâlnit cu preşedintele Peter Mutharika şi a vizitat şi un colegiu pentru a se întâlni cu tinere a căror educaţie este susţinută parţial prin fondul The Queen’s Commonwealth Trust.

Luni, prinţul Harry va zbura spre Parcul Naţional Liwonde din Malawi şi se va reculege la monumentul dedicat soldatului britanic Mathew Talbot, care a fost ucis în luna mai, în timp ce participa la o operaţiune împotriva braconierilor. De asemenea, el va participa la o patrulare prin parcul natural şi va asista la o demonstraţie de luptă împotriva braconierilor făcută de rangeri locali şi de militari britanici.

Într-un material publicat de Harry în ziarul The Daily Telegraph, înainte de vizita în Malawi, prinţul sublinia că pentru a supravieţui trebuie să conservăm natura. “Acest lucru ar putea suna mai hippy pentru unii. Dar nu ne permitem să avem o mentalitate ‘noi sau ei’. Oamenii şi animalele şi habitatele lor trebuie să coexiste, sau în caz contrar, peste 10 ani, problemele cu care ne confruntăm vor deveni şi mai greu de rezolvat”.

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a şi cel de-al şaselea în ordinea succesiunii la tron, vizitează în mod constant Africa de Sud atât pentru a-şi face vacanţele dar şi pentru a se implica în proiecte de conservare a naturii.

În cursul zilei de mâine Harry va vizita o clinică din Malawi şi va fi informat în legătură cu un program pentru sănătatea reproductivă. El li se va alătura lui Meghan şi Archie miercuri, pentru o vizită în apropiere de Johannesburg. Înainte de a se întoarce la Londra ducii de Sussex se vor mai întâlni cu Graca Machel, văduva liderului sud-african Nelson Mandela şi se va întâlni cu preşedintele Cyril Ramaphosa.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă