Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Arhivă

Prinţul Harry se va alătura unei patrule împotriva braconierilor în Malawi

Prinţul Harry al Marii Britanii se va alătura luni unei patrule împotriva braconierilor constituită din rangeri ai unui parc natural din Malawi, în cadrul unei noi etape a turneului pe care-l întreprinde în sudul Africii, transmite Agerpres.

Share

Catinca Giosanu 0 comentarii

Actualizat: 30.09.2019 - 12:22

Ducele de Sussex şi-a lăsat soţia, Meghan şi fiul de patru luni, Archie, în Africa de Sud şi şi-a continuat singur turneul în Botswana, Angola şi Malawi.

Harry a ajuns în Malawi duminică, s-a întâlnit cu preşedintele Peter Mutharika şi a vizitat şi un colegiu pentru a se întâlni cu tinere a căror educaţie este susţinută parţial prin fondul The Queen's Commonwealth Trust.

Luni, prinţul Harry va zbura spre Parcul Naţional Liwonde din Malawi şi se va reculege la monumentul dedicat soldatului britanic Mathew Talbot, care a fost ucis în luna mai, în timp ce participa la o operaţiune împotriva braconierilor. De asemenea, el va participa la o patrulare prin parcul natural şi va asista la o demonstraţie de luptă împotriva braconierilor făcută de rangeri locali şi de militari britanici.

Într-un material publicat de Harry în ziarul The Daily Telegraph, înainte de vizita în Malawi, prinţul sublinia că pentru a supravieţui trebuie să conservăm natura. "Acest lucru ar putea suna mai hippy pentru unii. Dar nu ne permitem să avem o mentalitate 'noi sau ei'. Oamenii şi animalele şi habitatele lor trebuie să coexiste, sau în caz contrar, peste 10 ani, problemele cu care ne confruntăm vor deveni şi mai greu de rezolvat".

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a şi cel de-al şaselea în ordinea succesiunii la tron, vizitează în mod constant Africa de Sud atât pentru a-şi face vacanţele dar şi pentru a se implica în proiecte de conservare a naturii.

În cursul zilei de mâine Harry va vizita o clinică din Malawi şi va fi informat în legătură cu un program pentru sănătatea reproductivă. El li se va alătura lui Meghan şi Archie miercuri, pentru o vizită în apropiere de Johannesburg. Înainte de a se întoarce la Londra ducii de Sussex se vor mai întâlni cu Graca Machel, văduva liderului sud-african Nelson Mandela şi se va întâlni cu preşedintele Cyril Ramaphosa.

Comentarii

loading...