15.2 C
București
sâmbătă, 21 septembrie 2024
AcasăInternaționalPiese din cele mai cunoscute coloane sonore, live, la Sala Palatului

Piese din cele mai cunoscute coloane sonore, live, la Sala Palatului

Duminică, 22 mai, de la ora 19:00, aveţi ocazia să ascultaţi live piese din cele mai cunoscute coloane sonore ale unor producţii cinematografice celebre, la Sala Palatului.

Concertul„Hollywood Music in Bucharest” va fi susţinut de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului Gottfried Rabl din Austria. Soprana Mediana Vlad şi tenorul Vlad Miriţă vor fi vocile acestui show.

Vor fi interpretate piese din „Sunetul muzicii”, „Titanic”, „Superman”, „James Bond”, „Fantoma de la Operă”, „E.T”, „Star Wars”, „Piraţii din Caraibe”, „Gladiatorul”, „Dirty Dancing”, etc.

 Biletele sunt disponibile în reţeaua VreauBilet.ro , la casa de Bilete a Sălii Palatului sau online la www.vreaubilet.ro  şi www.eventim.ro

 Preţ bilete: Categoria I VIP – 100 RON, Categoria II – 80 RON, Categoria III – 60 RON.

 Considerată cea mai bună şi cea mai tânără orchestră din România (media de vârstă este de 25 de ani) European Royal Orchestra, este alcătuită din peste 70 de instrumentişti.

European Royal Orchestra îi include pe cei mai buni studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de profil din Bucureşti şi din ţară.

Concertul propriu-zis va fi susţinut de fapt un spectacol de sunet, lumini şi visuals (vor fi amplasate 3 ecrane uriaşe) şi de un veritabil show de lasere.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă