Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Parlamentul britanic a respins amânarea Brexit

Parlamentul britanic a respins joi seară o moţiune prin care premierul Theresa May a dorit să obţină din partea deputaţilor o reconfirmare a sprijinului pentru a încerca o revizuire a acordului privind Brexitul convenit cu Uniunea Europeană.

Share

Rl online 0 comentarii

14.02.2019 - 20:46

Aripa cea mai eurosceptică a Partidului Conservator al premierului May a criticat textul moţiunii pentru că acesta cuprindea într-o manieră implicită un amendament deja aprobat la votul din 29 ianuarie, amendament prin care Camera Comunelor cerea să fie exclusă opţiunea ieşirii din UE fără un acord pe data de 29 martie.

Moţiunea, respinsă cu 303 voturi la 258, ar fi fost un pas simbolic, dar respingerea ei complică şi mai mult eforturile guvernului de la Londra de a obţine la Bruxelles o revizuire a controversatei clauze privind backstop-ul irlandez, care a condus în ianuarie la respingerea acordului de către Camera Comunelor.

Comentarii

loading...