16.1 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalNişte Băieţi vin în studioul City Revolution

Nişte Băieţi vin în studioul City Revolution

Trupa Nişte Băieţi se va afla în studioul CityFM în prag de lansare a primului album, „Fără muzichie, viatza e pustiu!”. Albert, Barbone, Gabox şi X-u sunt invitaţii din această săptamână ai emisiunii City Revolution, prezentată de Adrian Despot şi DJ Hefe.

Titlul albumului are la bază replica maestrului Ştefan Mihăilescu Brăila din „Secretului din Bahus”: „Fără poezie… viaţa e pustiu!”. Potrivit declaraţiilor trupei, „greutatea acestor vorbe simple rezonează perfect cu tot ce şi-a propus micul nostru proiect şi cu tot ce am realizat în aproape 6 ani de cântat împreună”.

Lansarea albumului va avea loc pe 28 mai, în club Wings.

Emisiunea City Revolution poate fi ascultată, în fiecare miercuri, de la ora 19:00, la CityFM. Cei care iau armele în mâini sunt Adrian Despot şi DJ Hefe, având alături un invitat surpriză, ce-şi asumă rolul de critic al prestaţiilor novicilor din muzica românească.

Cele mai citite

Surpriza din tribune la Monaco – Barcelona. Michael Jordan, prezent la meci

Michael Jordan, legenda baschetului și considerat cel mai bun jucător din toate timpurile, a fost prezent pe Stade Louis II la meciul dintre AS...

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...
Ultima oră
Pe aceeași temă