Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

New York: Musulmanii din Brooklyn au înființat Patrula Comunitară Musulmană

Mai mulți rezidenți ai cartierului Brooklyn din New York au fost alarmați de apariția unor mașini inscripționate MCP (Muslim Community Patrol), potrivit New York Times.

Share

Rl online 0 comentarii

04.02.2019 - 17:50

Mașinile, care seamănă izbitor cu cele ale poliției din NY, aparțin unei asociații de musulmani care vrea să patruleze pe străzi pentru a preveni acte de violență împotriva comunității musulmane.

Pe măsură ce vestea despre apariția noii patrule a început să se răspândească, reacția comunității a fost rapidă și negativă chiar și printre unii membri ai comunității musulmane care au criticat lipsa de informații și chiar au pus la îndoială necesitatea unei astfel de patrule.

Mașina MCP a mai fost în centrul atenției în luna decembrie când a fost fotografiată în trafic de către un cetățean.Poliția din New York declara atunci că mașina nu este inscripționată de către NYPD și nici nu are aprobarea poliției newyorkeze.

Comentarii