22.4 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalMonica Anghel şi Bogdan Miu încheie turneul “Deşteptarea” în Bucureşti

Monica Anghel şi Bogdan Miu încheie turneul “Deşteptarea” în Bucureşti

Turneul în care realizatorii matinalului „Deşteptarea” de la Europa FM Monica Anghel şi Bogdan Miu şi-au băut cafeaua alături de ascultători se încheie mâine în Bucureşti.

După ce au dat pe rând „Deşteptarea”din: Ploieşti, Craiova, Braşov, Constanţa, Timişoara, Oradea, Galaţi, Cluj, Iaşi şi Sibiu, Monica şi Bogdan ajung mâine dimineaţă în centrul Bucureştiului ca să-şi bea cafeaua şi să îsi cunoască ascultătorii din capitală.

Nu pot să cred că a trecut atât de repede timpul. De aproape două luni jumătate suntem în turneu, dar sentimentul meu este că a trecut abia o săptămână. Am cunoscut oameni foarte frumoşi şi primitori, am văzut cele mai mari oraşe din România şi am ajuns la concluzia că avem o ţară frumoasă. Mi-ar plăcea să reiau această experientă în toamnă. „, a declarat Monica Anghel.

A fost o experienţă foarte frumoasă. Acum aşteptăm să ne întoarcă vizita cei la care am fost. Îi aşteptăm pe toţi în Bucureşti!„, a declarat Bogdan Miu.

Invitaţi speciali în emisiunea celor doi vor fi chiar colegii din celelalte programe: Radu Constantinescu prezentatorul emisiunii „Drum cu prioritate”, Sorin Niculescu – „Clubul de seară” , Toader Păun – „O dimineaţă de milioane”, Florin Badea – „Cea mai bună muzică din ’80 până azi”, Claudiu Roman – „După amiaza de weekend” şi Ionuţ Dragu prezentatorul emisiunii „Discuri pe bandă”. George Zafiu va lipsi motivat fiind plecat în vacanţă.

Mâine dimineaţă Monica Anghel şi Bogdan Miu, împreună cu toti colegii lor din radio îi aşteaptă pe ascultătorii Europa FM în Cafeneaua Nescafe Milano Cafe, de pe Bulevardul Magheru, numărul 26 (langa McDonalds).

Cele mai citite

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...

Viorica Dăncinepoate – Academia Catavencu

După atât de cunoscutele „Scopul partidului social-democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut” și „lupt împotriva unei țări...

Ministrul Câciu: România își bazează deficitul pe investiții, singura cale spre dezvoltare economică

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a declarat că România se numără printre puținele țări din UE al căror deficit bugetar este generat...
Ultima oră
Pe aceeași temă