Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Miting infiltrat

Peste 15.000 de persoane au participat la un marș pentru climat, sâmbătă la Paris, dar manifestarea a fost parazitată de violențele comise de militanți de extremă-stânga, mascați, care s-au amestecat în rândul participanților.

Share

Gabriela Anghel 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2019 - 08:41

Peste 1000 de manifestanți „radicali” au spart vitrine, au degradat bănci și au incendiat baricade, manifestanții pro-climă fiind în stare de șoc, potrivit unei reprezentante a ONG ANV-COP21, care a denunțat violențele polițiștilor, aceștia aruncând grenade lacrimogene asupra manifestanților pașnici, asupra familiilor din cortegiu. Acest ONG a cerut manifestanților să nu își asume riscuri și să părăsească Marșul pentru climă.

Citește totul despre:

#lazi #miting infiltrat

Comentarii

loading...